Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Vakantie vieren in een prachtige residentie met hedendaagse architectuur waar u kunt genieten van alle charmes van . In uw 1- tot 3 slaapkamer appartement staan ​​welzijn, comfort en goed leven op de eerste plaats. Wie wil investeren in een nieuwbouw vakantie appartement in Le Lavandou, vindt hier een klein stukje paradijs met zwembad en uitzicht op zee, op 22 km van Hyères en 40 km van Toulon.  van deze appartementen die in de zomer van 2023 worden opgeleverd.

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Aan de oevers van de Middellandse Zee, gelegen tussen Toulon en Saint-Tropez, tegenover de gouden eilanden Port Cros, Porquerolles en Levant, is Le Lavandou een bekende badplaats aan de Côte Varoise. Ook wel Stad van de dolfijnen genoemd, strekt zich uit over 12 km kustlijn en geniet van een ideaal, mild en gematigd klimaat. Met zijn 12 fijne zandstranden, kleine kiezelbaaien en de vele dorpjes in het achterland biedt Le Lavandou een omgeving van uitzonderlijke schoonheid.

Kleuren van de Provence

Onder het Massif des Maures, versierd met zijn mimosabossen, bieden de hoogten van Lavandou zijn bewoners een legendarische horizon. De gouden eilanden Port-Cros, Levant en Porquerolles zijn de ware juwelen van de Var-kust. Aan deze kust laat de zon het hele jaar door de schitterende kristallijne kleuren van de zeebodem schijnen. Het is in dit bevoorrechte universum, op amper tien minuten van de haven en de stranden, waar uw nieuwe appartement is gelegen.

Een intieme residentie aan zee

Als een vloot witte catamarans verankerd in weelderige groene grond, kijken de zes kleine gebouwen, gewapend met hun parasols van zeildoek, uit over de baai. Ze zijn zeer modern van ontwerp en verdeeld over twee verdiepingen met 6 tot 8 appartementen. Diepe overhangende terrassen vermengen zich met de begroeiing, de tuinen of de zee. De ondergrondse parkeergarages maken de bosrijke gemeenschappelijke ruimtes vrij waar de blauwe reflecties van het zwembad frisheid en licht brengen. Een heerlijke plek voor uw vakantie appartement. Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou Deze omgeving is de ideale plek om uw batterij weer op te laden en te genieten van de zon, het strand, de watersport en de heerlijke restaurants.

Ce soir, la mer et le ciel se sont donné rendez-vous Pour faire un monde irréel du Lavandou Et sur la plage dorée le sable s'est fait plus doux Le ciel s'endort sur la mer, joue contre joue Que m'importe ainsi le soir éclatant de mille feux i je ne peux pas le voir dans vos yeux Que m'importe si le vent murmure des mots très doux Si mon coeur ne les attend que de vous. Pour ce soir, la mer et le ciel s'étaient donné rendez-vous Pour faire un monde irréel, rien que pour nous Ce soir, la mer et le ciel s'étaient donné rendez-vous Pour faire un monde irréel du Lavandou Mais sur le sable mouillé avec un dernier remous rissonnent et meurent, effacés, mes rêves fous Le Lavandou heeft een romantische klank gevuld met herinneringen uit vervlogen tijden. Waarin u heerlijke wandelingen kon maken langs prachtige fijn zandstranden en prachtige baaien met muziek als ‘Rendez Vous au Lavandou’ door of Dalida. Dat fijne sfeertje van het oude Frankrijk is er gelukkig nog steeds. Le Lavandou kent niet de drukte van Nice of de bling bling van Monaco. Le Lavandou is het pure Zuid Frankrijk en perfect als vakantiebestemming.

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Als authentiek vissersstadje wordt dit ook wel de stad van de dolfijnen en walvissen genoemd. U vindt Le Lavandou tussen Saint Tropez en Toulon aan de oevers van de Middellandse Zee met uitzicht op de Iles du Levant en Port-Cros. Standliefhebbers willen hier nooit meer weg: er zijn maar liefst 12 stranden te vinden, allen met fijn zand en verschillende kleuren.Het authentieke vissersstadje heeft een mild en gematigd klimaat, met warme, droge zomers. Gelegen aan de voet van de Maures bergen geniet u hier van veel mediterrane bloemen en planten in een beschermde omgeving. Anno 2021 is Le Lavandou naast dynamisch en sportief ook een stad van lokale cultuur en veel goede restaurants. Voor meer informatie kijkt u op de site van het Bureau voor Toerisme van Le Lavandou. Wordt dit de locatie voor uw tweede huis in Zuid Frankrijk?
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 388.000
 
59 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!