Uitzonderlijk pand gelegen in het hart van de Provence met een architectenvilla, een gerenoveerde kapel en vele tempeliers die nog moeten worden gerestaureerd

Uitzonderlijk eigendom gelegen in het hart van de Provence, verspreid over een terrein met meer dan 70,5 hectare bos waarop verschillende gebouwen staan ​​en die allemaal als volgt bestaan: Een individuele villa in een modernistische en unieke stijl, volledig gerehabiliteerd in 2002 en ondertekend door de beroemde architect de heer Jean-Michel Wilmotte met een gegeven SHOB-oppervlak van 250 m² / 186 m² SHON-gebied, gelegen op de top van een heuvel met 360 graden uitzicht over het bos, richting Tourtour, Flayosc en Salernes. De villa is verdeeld over 2 niveaus: - Op de begane grond: een ingerichte keuken, een eetkamer en een woonkamer met open haard en panoramisch uitzicht over het zwembad en de omgeving. - Op de eerste verdieping: een mezzanine met een studieruimte, twee slaapkamers, twee douchekamers en toegang tot het dakterras, met een adembenemend uitzicht over een oceaan van bomen. - Op de benedenverdieping - tuinniveau: twee slaapkamers en twee douchekamers met onafhankelijke toegang. Het pand omvat ook een aangelegde tuin die het huis omringt, twee terrassen, een zoutwaterzwembad, een bosrijk bos ideaal voor wandelingen, twee natuurlijke bronnen en een oude tempelierskapel met SHOB van 127 m², volledig gerestaureerd door de eigenaar van de plaatsen, verliefd geworden op dit uitzonderlijke domein. Het land zou, volgens de aanwijzingen van de eigenaar (onder voorbehoud van toestemming), kunnen worden geëxploiteerd voor olijf- of wijngaarden, privéjacht ... Dit atypische eigendom heeft ook 4 overblijfselen uit de tijd van de Tempeliers en een toren, die waren zelf het voorwerp van een in 2001 aanvaarde bouwvergunning (die niet meer geldig is) voor een volledige renovatie van deze gebouwen. Het object van deze vergunning omvatte een gastenverblijf van 390 m² SHOB, een conciërgewoning van 244 m² SHOB, een hoofdhuis van 764 m² SHOB (fabriek), een tweede huis van 413 m² SHOB (refter) en een toren van 59 m² SHOB. Of een totale te renoveren projectoppervlakte van 1.870 m² (deze informatie en indicatieve oppervlakten zijn ONDERWORPEN aan het indienen van een nieuwe bouwvergunning en dus het verkrijgen van nieuwe rehabilitatievergunningen en mogelijk het bestuderen van een commerciële bestemming, bijv. Hotel, enz.). Uitzonderlijk eigendom gelegen in het achterland van de Var, in het hart van de Provence met een behouden en intieme omgeving waar het leven zo vredig is!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 8.440.000
 
186 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!