Onze partners in Frankrijk

Te koop in Frankrijk

Living on the cote d'Azur

Een tweede huis kopen met Nederlandse begeleiding.

Wij wonen zelf met veel plezier aan de Côte d’Azur sinds 2006 en ons merk ‘Living on the Côte d’Azur‘ is synoniem geworden voor een zonnige levensstijl aan zee. Voor het mooie Zuid-Frankrijk verzorgen we internationale marketingdiensten in opdracht van lokale makelaars en projectontwikkelaars. De Franse zon deed ons aanbod in onroerend goed groeien; naar nog meer woning aanbod in Portugal, Ibiza, Mauritius, Italië, Malediven en Indonesië. Ontdek de beste nieuwe appartementen en luxe villa’s, met toegewijde lokale teams. Op onze websites vindt u de woning die u zoekt, groot of klein, voor koop of seizoenshuur.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur


Te koop in Frankrijk

Les Résidences du Golf de Salernes

Vakantieverblijven mét TOPrendement in Zuid-Frankrijk! 

Rechtstreeks van Belgische ontwikkelaar.

Kies voor quality-time, kies voor opbrengst.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

LOMAGNE PROPERTIES

Lomagne Properties is gespecialiseerd in vastgoedtransacties van kwaliteit en karakter voor internationale en Franse klanten.
Bij Lomagne Properties hebben we eigendommen te koop die meer zijn dan alleen een dak boven je hoofd. Het is een plek waar je je thuis voelt, vrienden en familie uitnodigt om te genieten van het lekkere eten, de open lucht, de schone lucht en de rust van het zuidwesten van Frankrijk. Al onze woningen zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, wooncomfort en karakter. Ze variëren van witte stenen huisjes, boerderijen tot maison de maitre en chateaux. De prijsklasse is eveneens. Ze bieden allemaal kwaliteit en waar voor uw geld.

We behandelen in het algemeen het voormalige Lomagne-gebied dat in het midden van de driehoek Auch-Agen-Montauban ligt.

We hebben een beperkt aantal woningen te koop om persoonlijk en professioneel advies en diensten te kunnen bieden. We spreken Engels, Frans en Nederlands. Van evaluatie tot definitief contract, wij staan ​​voor u klaar. Met onze uitgebreide kennis van de regio en het lokale specialistische netwerk kunnen wij u vlot begeleiden tijdens het volledige aankoopproces van uw toekomstige woning.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Immo-Maison les Combrailles

Sinds 2009 begeleidt Immo-Maison les Combrailles, als onderdeel  van Immoboulevard, u bij de zoektocht en aankoop van een huis in de Creuse, de Puy de Dôme en de Allier. Mede door onze van “A tot Z” aanpak, kunt u er zeker van zijn dat uw droom van een huis in Frankrijk, geen nachtmerrie wordt.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

DISC IMMOBILIER

DISC immobilier is een onafhankelijk makelaarskantoor van de SNPI, gespecialiseerd in charmante huizen gelegen in de departementen Tarn et Garonne, Tarn, Aveyron en Lot.

Sinds 15 jaar bieden wij onze lokale en internationale klanten een breed scala aan karakter eigendommen aan, we geven speciale aandacht aan de presentatie van de aan ons toevertrouwde huizen. Al onze advertenties worden daarom in drie talen vertaald en vergezeld van veel foto's en weergegeven in het bureau en gepubliceerd op onze website en op onze partnersites.

DISC is ook lid van het College van Chartered Taxateurs.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Occitanie, Midi Pyrénées Propriétés

Vastgoed kopen in Zuid-Frankrijk?

Het is voor veel mensen een droom: 
Een woning kopen of bed & breakfast starten in Zuid Frankrijk -Occitanie De prachtige natuur,rust ,historische middeleeuwse stadjes en authentieke dorpjes ,hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht en veel mensen nemen dan ook de sprong om een kasteel, huis of stuk bouwgrond te kopen en hun droom te realiseren.  Wij helpen u hier graag bij. 

Een meertalig team met jaren ervaring sinds 1999 

Dankzij ons uitgebreid aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring sinds 1999, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Of het nu een boerderijtje in de Ariége is, een (tweede) huis of ‘gîte’ in de Aude, een kasteel in de Dordogne of chambres d’hôtes in de Herault, een skichalet in de bergen, bouwgrond voor uw droomhuis of een watermolen om te restaureren. 

Onze dienstverlening -Complete service tot u zich thuis voelt. 

Occitanie -Midi Pyrénées Propriétés biedt u de ‘complete onroerend goed service’ aan: begeleiding bij de eerste stappen op uw zoektocht, het bekijken en beoordelen van verschillende geschikte objecten, het doorlopen van het hele koopproces bij de notaris, het regelen van alle bijkomende zaken zoals gas, water en electriciteit, tot en met het daadwerkelijk bewonen van uw droomhuis. 

Wij spreken Frans, Nederlands, Engels en Spaans, en wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving én gewoontes die van belang zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Frankrijk. 

Departementen : Ariege -Aude-Lot-Dordogne-Herault-Haute Garonne-Tarn

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

PROPERTY MANAGEMENT BRUSSELS BVBA

Door de jarenlange ervaring en de deskundigheid willen wij u bijstaan bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.Het kopen of verkopen van uw huis of bedrijfspand.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ESPRIT DU SUD ZUID-FRANKRIJK:

Wij zorgen voor een professionele begeleiding bij uw aankoop van een vakantiewoning aan de cote d’azur, specifiek in de regio sainte maxime, les issambres , Roquebrune sur argens , saint aygulf tot saint Raphael.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Department: Var

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ZONPROVENCE

Op zoek naar een eigendom in Frankrijk of heb je een eigendom in de Provence die je wenst te verkopen? Profiteer van onze jarenlange expertise en verkoop via Zonprovence.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Department: Vaucluse

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ENTRE MER ET MONTAGNE

Entre Mer et Montagne combineert wonen met ruime woonservice in een prachtige streek met mooie architectuur … In het dorpje Villelongue-dels-Monts verrijzen in totaal 32 moderne flats (prijzen vanaf 209.000 euro) met zeezicht, met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Region: Languedoc-Roussillon (Occitanie)

Department: Pyrénées-Orientales

Bekijk aanbod

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!