Onze partners in Frankrijk

Te koop in Frankrijk

MaisonsSud IMMOBOLIER

MaisonsSud Immobilier

Vastgoedspecialist in Zuidwest-Frankrijk

Maisonssud helpt u bij het vinden van de woning die bij u past. Wij zijn vooral actief in Lot-et-Garonne en de aangrenzende departementen Lot, Tarn-et-Garonne en Dordogne.

Houd je van steen, de natuur, edele materialen en de charme en authenticiteit van oude huizen? Wij ook. Wij selecteren panden op basis van hun ligging, hun kwaliteit van constructie en afwerking, hun charme en authenticiteit.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Om de woning te vinden die bij u past, volgens uw criteria, bieden wij persoonlijke ondersteuning en luisteren we naar uw project. Al 30 jaar verbinden wij verkopers en kopers in een klimaat van vertrouwen.

Als u uit het buitenland komt, is deze ervaring nuttig voor de aankoop van onroerend goed in Frankrijk. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van lokale kennis en connecties. Veel buitenlandse klanten hebben ons hun project toevertrouwd dankzij de hulp in het Frans, Nederlands, Engels of Spaans.

Wij staan ​​tot uw beschikking om de woning te vinden die u zoekt, aarzel niet om ons uw wensen door te geven.

Wij hopen u snel te ontmoeten.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Sud'Arrange

Laat u door een Nederlandstalig vastgoed-expert begeleiden in de zoektocht en het aankoopproces van

uw volgende woning in Zuid Frankrijk!

Bij Sud’Arrange bekijken we vastgoed vanuit het omgekeerde standpunt: In plaats van woningen uit

portefeuille aan te bieden, gaan we voor u op zoek naar een woning die echt aan uw criteria aansluit. En

dit bij alle mogelijke makelaars.

Als gerechtigd Frans makelaar helpen we onze klanten nadien met het doorlopen van de volledige

aankoopprocedure, van het bod, doorheen het compromis tot sleuteloverdracht!

Zorgen over het onderhoud of de uitbating van een vakantiewoning houd u momenteel tegen tot aankoop

over te gaan? Ook daar bieden we een oplossing voor.

Sud’Arrange, een A tot Z oplossing voor uw aankoop in Zuid Frankrijk!

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Occitanie, Midi Pyrénées Propriétés

OCCITANIE MIDI PYRENEES PROPRIETES

Occitanie Midi Pyrenees Proprietes, uw makelaar in Zuid-Frankrijk met meer dan 20 jaar ervaring als gecertificeerd makelaar in een uitgestrekt gebied van de Occitanie.

Voor veel mensen is het kopen van onroerend goed in Zuid-Frankrijk een droom. Logisch, het milde klimaat, de zee, de bergen en de typische Zuid-Franse dorpjes zijn een reden om zich hier te willen vestigen.

Bent u in de ban geraakt van Occitanie en wilt u vastgoed kopen? Stel u niet langer uw leven in Zuid-Frankrijk voor, maar leef die droom!

De expertise van ons team maakt het ook mogelijk om realistische taxaties uit te voeren en een gepersonaliseerde verkoopstrategie voor uw pand te ontwikkelen.

Met een enthousiast en meertalig team, wij spreken Frans, Nederlands en Engels, kunnen wij internationale kopers en verkopers professioneel begeleiden.

Region: Ariege, Aude, Gers, Haute-Garonne, Haute-Pyrenees, Tarn, Languedoc-Roussillion

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Living on the cote d'Azur

Een tweede huis kopen met Nederlandse begeleiding.

Wij wonen zelf met veel plezier aan de Côte d’Azur sinds 2006 en ons merk ‘Living on the Côte d’Azur‘ is synoniem geworden voor een zonnige levensstijl aan zee. Voor het mooie Zuid-Frankrijk verzorgen we internationale marketingdiensten in opdracht van lokale makelaars en projectontwikkelaars. De Franse zon deed ons aanbod in onroerend goed groeien; naar nog meer woning aanbod in Portugal, Ibiza, Mauritius, Italië, Malediven en Indonesië. Ontdek de beste nieuwe appartementen en luxe villa’s, met toegewijde lokale teams. Op onze websites vindt u de woning die u zoekt, groot of klein, voor koop of seizoenshuur.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur


Te koop in Frankrijk

LOMAGNE PROPERTIES

Lomagne Properties is gespecialiseerd in vastgoedtransacties van kwaliteit en karakter voor internationale en Franse klanten.
Bij Lomagne Properties hebben we eigendommen te koop die meer zijn dan alleen een dak boven je hoofd. Het is een plek waar je je thuis voelt, vrienden en familie uitnodigt om te genieten van het lekkere eten, de open lucht, de schone lucht en de rust van het zuidwesten van Frankrijk. Al onze woningen zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, wooncomfort en karakter. Ze variëren van witte stenen huisjes, boerderijen tot maison de maitre en chateaux. De prijsklasse is eveneens. Ze bieden allemaal kwaliteit en waar voor uw geld.

We behandelen in het algemeen het voormalige Lomagne-gebied dat in het midden van de driehoek Auch-Agen-Montauban ligt.

We hebben een beperkt aantal woningen te koop om persoonlijk en professioneel advies en diensten te kunnen bieden. We spreken Engels, Frans en Nederlands. Van evaluatie tot definitief contract, wij staan ​​voor u klaar. Met onze uitgebreide kennis van de regio en het lokale specialistische netwerk kunnen wij u vlot begeleiden tijdens het volledige aankoopproces van uw toekomstige woning.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

PROPERTY MANAGEMENT BRUSSELS BVBA

Door de jarenlange ervaring en de deskundigheid willen wij u bijstaan bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.Het kopen of verkopen van uw huis of bedrijfspand.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ESPRIT DU SUD ZUID-FRANKRIJK:

Wij zorgen voor een professionele begeleiding bij uw aankoop van een vakantiewoning aan de cote d’azur, specifiek in de regio sainte maxime, les issambres , Roquebrune sur argens , saint aygulf tot saint Raphael.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Department: Var

Bekijk aanbod

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!