Onze partners in Frankrijk

Te koop in Frankrijk

TWIN PROMOTION

Een tweede verblijf aan de Opaalkust in Frankrijk? Dat is mogelijk dankzij Twin Promotion.

We hoeven u geen beeld te schetsen van de voordelen van een verblijf aan de Opaalkust... De zee, de natuur, de gastronomie, de vrijetijdsbesteding en de kers op de taart... Twin Promotion biedt nu appartementen aan met alle comfort, zorgvuldig ingericht en ontworpen om zo functioneel mogelijk te zijn, maar vooral om u zich thuis te laten voelen!

"Ons aanbod is breed: de appartementen bestaan uit één tot drie slaapkamers. Elk appartement heeft een open keuken, een woonkamer, een badkamer en een mooi terras. Het is ook mogelijk om een kelder of een parkeerplaats te kopen. De residentie heeft ook een zwembad van 25 meter en een sportveld, allemaal in een natuurlijke omgeving waar het bos en de duinen de boventoon voeren. "

Als u vrij wilt zijn van beheer, kunt u gebruik maken van een verhuurservice die uw appartement onderhoudt en verhuurt wanneer u er niet bent; naast het feit dat u het beheer uit handen neemt, kunt u met de verhuur van uw appartement inkomsten genereren, dus het is een zorgeloze investeringsoptie!

Wil je meer weten?

Stuur een e-mail naar info@twinpromotion.fr

https://www.twinpromotion.be/tresors-dopale/


Te koop in Frankrijk

Occitanie, Midi Pyrénées Propriétés

OCCITANIE MIDI PYRENEES PROPRIETES

Occitanie Midi Pyrenees Proprietes, uw makelaar in Zuid-Frankrijk met meer dan 20 jaar ervaring als gecertificeerd makelaar in een uitgestrekt gebied van de Occitanie.

Voor veel mensen is het kopen van onroerend goed in Zuid-Frankrijk een droom. Logisch, het milde klimaat, de zee, de bergen en de typische Zuid-Franse dorpjes zijn een reden om zich hier te willen vestigen.

Bent u in de ban geraakt van Occitanie en wilt u vastgoed kopen? Stel u niet langer uw leven in Zuid-Frankrijk voor, maar leef die droom!

De expertise van ons team maakt het ook mogelijk om realistische taxaties uit te voeren en een gepersonaliseerde verkoopstrategie voor uw pand te ontwikkelen.

Met een enthousiast en meertalig team, wij spreken Frans, Nederlands en Engels, kunnen wij internationale kopers en verkopers professioneel begeleiden.

Region: Ariege, Aude, Gers, Haute-Garonne, Haute-Pyrenees, Tarn, Languedoc-Roussillion

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Living on the cote d'Azur

Een tweede huis kopen met Nederlandse begeleiding.

Wij wonen zelf met veel plezier aan de Côte d’Azur sinds 2006 en ons merk ‘Living on the Côte d’Azur‘ is synoniem geworden voor een zonnige levensstijl aan zee. Voor het mooie Zuid-Frankrijk verzorgen we internationale marketingdiensten in opdracht van lokale makelaars en projectontwikkelaars. De Franse zon deed ons aanbod in onroerend goed groeien; naar nog meer woning aanbod in Portugal, Ibiza, Mauritius, Italië, Malediven en Indonesië. Ontdek de beste nieuwe appartementen en luxe villa’s, met toegewijde lokale teams. Op onze websites vindt u de woning die u zoekt, groot of klein, voor koop of seizoenshuur.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur


Te koop in Frankrijk

LOMAGNE PROPERTIES

Lomagne Properties is gespecialiseerd in vastgoedtransacties van kwaliteit en karakter voor internationale en Franse klanten.
Bij Lomagne Properties hebben we eigendommen te koop die meer zijn dan alleen een dak boven je hoofd. Het is een plek waar je je thuis voelt, vrienden en familie uitnodigt om te genieten van het lekkere eten, de open lucht, de schone lucht en de rust van het zuidwesten van Frankrijk. Al onze woningen zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, wooncomfort en karakter. Ze variëren van witte stenen huisjes, boerderijen tot maison de maitre en chateaux. De prijsklasse is eveneens. Ze bieden allemaal kwaliteit en waar voor uw geld.

We behandelen in het algemeen het voormalige Lomagne-gebied dat in het midden van de driehoek Auch-Agen-Montauban ligt.

We hebben een beperkt aantal woningen te koop om persoonlijk en professioneel advies en diensten te kunnen bieden. We spreken Engels, Frans en Nederlands. Van evaluatie tot definitief contract, wij staan ​​voor u klaar. Met onze uitgebreide kennis van de regio en het lokale specialistische netwerk kunnen wij u vlot begeleiden tijdens het volledige aankoopproces van uw toekomstige woning.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

Immo-Maison les Combrailles

Sinds 2009 begeleidt Immo-Maison les Combrailles, als onderdeel  van Immoboulevard, u bij de zoektocht en aankoop van een huis in de Creuse, de Puy de Dôme en de Allier. Mede door onze van “A tot Z” aanpak, kunt u er zeker van zijn dat uw droom van een huis in Frankrijk, geen nachtmerrie wordt.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

PROPERTY MANAGEMENT BRUSSELS BVBA

Door de jarenlange ervaring en de deskundigheid willen wij u bijstaan bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.Het kopen of verkopen van uw huis of bedrijfspand.

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ESPRIT DU SUD ZUID-FRANKRIJK:

Wij zorgen voor een professionele begeleiding bij uw aankoop van een vakantiewoning aan de cote d’azur, specifiek in de regio sainte maxime, les issambres , Roquebrune sur argens , saint aygulf tot saint Raphael.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Department: Var

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ZONPROVENCE

Op zoek naar een eigendom in Frankrijk of heb je een eigendom in de Provence die je wenst te verkopen? Profiteer van onze jarenlange expertise en verkoop via Zonprovence.

Region: Provence-Alpes-Côté d'Azur

Department: Vaucluse

Bekijk aanbod

Te koop in Frankrijk

ENTRE MER ET MONTAGNE

Entre Mer et Montagne combineert wonen met ruime woonservice in een prachtige streek met mooie architectuur … In het dorpje Villelongue-dels-Monts verrijzen in totaal 32 moderne flats (prijzen vanaf 209.000 euro) met zeezicht, met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Region: Languedoc-Roussillon (Occitanie)

Department: Pyrénées-Orientales

Bekijk aanbod

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!