Nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael

Voor de eerste beslissers: vanaf het voorjaar van 2022 heb je de sleutel van je nieuwe strandappartement in Agay, Saint Raphael. U woont hier fantastisch in een exclusieve residentie van 15 appartementen met uitzicht op zee en op slechts 150 meter van het strand van Camp Long, in de wijk Dramont van Agay, gemeente Saint Raphael. Het is een rustige woonwijk, direct aan het strand en aan de voet van . Deze intieme residentie zal u verleiden met de kwaliteit van zijn hoogwaardige diensten. Van studio's tot 4-kamerappartementen, alle appartementen hebben grote terrassen of tuinen om te profiteren van deze uitzonderlijke omgeving. Met deze nieuwbouw aan de Côte d'Azur woon je op een bevoorrechte locatie die een beetje aan Ibiza doet denken. Een prachtige baai, bomen op het strand, wit zand, restaurants in strandstijl, alles bij elkaar een perfecte vakantieplek met een geweldige sfeer. Agay maakt deel uit van de gemeente Saint-Raphaël in het departement Var.

Nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael

Agay is relatief onbekend bij het grote publiek en een kleine badplaats aan het einde van een haven aan de voet van Rastel d'Agay (287 m), de rode rotsachtige bergen van de Estérel tussen Saint-Raphaël (9 km oost west) en Cannes (35 km naar het oosten). Het kustplaatsje grenst aan de hele kust van deze haven tot aan de heuvels die de Rastel d'Agay ondersteunen. Nieuwbouw in Agay, Saint Raphael is niet erg gebruikelijk, dus nu is je kans!

New built apartment 150 meters from Camp Long Agay beach, Saint Raphael

Koop uw vakantieappartement in Agay

Neem contact op met de Nederlandse Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele makelaardij die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze TITELLIJST. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een bezichtiging in te plannen. Bel / WhatsApp of mail Klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. Wij kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u deze gloednieuwe appartementen op 150 meter van Camp Long Beach, Agay, Saint Raphael wilt kopen. Ook de dienst Vivre sur la Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor passende vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Investeren in een woning aan de Côte d'Azur is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d'Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep. Je ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste in huisvesting, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden, zoals nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael, worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, door de activiteiten van agenten en makelaars, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen elke dag veranderen. Heeft u een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wij activeren voor u een zoekopdracht in de databases van al onze aangesloten agenten. Het scheelt je tijd en frustratie. Onze persoonlijke begeleiding leidt u door de vastgoedjungle van de Côte d'Azur om het huis te vinden dat u zoekt. En dan kun je beginnen met de manier van leven van de Franse Rivièra!

Nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael

Internationale klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. Wij kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Zoals deze nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael. Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar we zullen u door het papierwerk leiden. Ook de dienst Wonen aan de Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris. Wij verzorgen desgewenst passende vertalingen en kunnen u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke situatie en behoefte. Onze dienst na verkoop helpt u bij het vinden van de juiste keukenleverancier, interieurarchitect, meubelleverancier of wellnessleverancier aan de Côte d'Azur. Kies voor een professionele Nederlandse accommodatiezoekservice als u wilt investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra.

Nieuwe appartementen Agay, Saint Raphael

Wil je in contact blijven met de Côte d'Azur, schrijf je dan gratis in op onze  voor een regelmatige update over interessante eigenschappen zoals deze nieuwe appartementen op 150 meter van het strand van Camp Long, Agay, Saint Raphael. Bezoek ook onze andere woningen aan de Franse Rivièra Andere selecties van luxe appartementen en villa's onder de zon
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 419.500
 
76 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!