Appartement op de bovenste verdieping Juan les Pins 2 minuten naar het strand

Deze nieuwbouw telt slechts zes verdiepingen en je zou in een van de appartementen bovenop het gebouw kunnen wonen. Geniet van de buzz van Juan Les Pins. Loop naar buiten en je bent in 2 minuten lopen op het witte zandstrand. Je zomervakantie vieren in Juan Les Pins betekent dat je volop wilt genieten van de bruisende omgeving.

Appartement op de bovenste verdieping Juan Les Pins 2 minuten van het strand

Het liefst zou je een appartement in het centrum van Juan Les Pins willen waar je overal naartoe kunt lopen; de markt, de boulevard, de winkels en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Wist je dat er in de zee van Juan Les Pins het minste aantal kwallen voorkomt? Schijnt iets met de stroming te maken te hebben.

Modern new construction with private garden in center Juan les Pins

Appartement op de bovenste verdieping Juan Les Pins 2 minuten van het strand

Deze nieuwbouw is gelegen in een rustige wijk in het centrum van Juan Les Pins en is omgeven door een prachtig aangelegd park met bomen en heerlijke zitjes in de schaduw. Met wat zon op het strand, heb je wat plekken nodig om af te koelen. Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee gebouwen die sober en strak zijn uitgevoerd met lichte gevels en ruime balkons voor een prettige leefomgeving. De afwerking is compleet te noemen; van inbouwkasten tot een complete badkamer met een verwarmd handdoekenrek. Zelfs de keuken is bij deze appartementen inbegrepen; dat scheelt je al snel 10.000 euro. De appartementen zijn allemaal voorzien van rolluiken en omkeerbare airconditioning.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 820.000
 
85 m2
40 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!