Authentiek B&B te koop. Montagne Bourbonnaise, Allier

Authentieke Chambres d’Hotes geschikt voor maximaal 11 personen.

Een ruime keuken met een ‘cuisinière au bois’ die ook de centrale verwarming voedt. Voorts twee grote kamers en een zeer ruime recreatieruimte met leuke schoorsteen en houtkachel. Hier is ook de toegang naar de cave.

Op de verdieping zijn 5 (!) slaapkamers, 2 badkamers, een wc, een zeer ruim bemeten bibliotheek. en een wasruimte. Tenslotte nog een grote zolder.

De algehele staat van onderhoud is goed en leent zicht prima voor permanente bewoning. Een aantal zaken zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwd in de afgelopen 10 jaar Alle kozijnen en ramen (dubbel glas!) op de begane grond en de verdieping zijn vernieuwd en de zolder is geïsoleerd. Het object heeft eigen bronwater en ook nog een waterput. De septic tank is in 2014 geïnstalleerd en dus geheel op norm. Met een tank van 5000 L. Voorts is er een vaste telefoonaansluiting en ADS, verwarming: cv op hout en enkele houtkachels. Het water komt van een eigen bron.

De herberg is momenteel een goedlopende Chambres d'Hotes.

De tuin bestaat uit her en der verspreide zitjes, schaduw biedende bomen, hoogteverschillen, een kabbelend beekje, fruitbomen, een moestuin, enz. En de tuin biedt veel privacy. Er zijn 2 terrassen. totale oppervlakte is 1.5 ha.

Lees meer

Guus Kruis

Guus Kruis is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 17/07/2018. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 149.000
 
340 m2
15000 m2
Contacteer verkoper

Interieur

De totale bewoonbare oppervlakte is 340m2

Op de begane grond is de keuken 6.5 x 4m, de twee kamers zijn 5 x 6.5m en 6.5 x 4.7m. En de grote woonkamer meet 9.4 x 5.5m.

Op de verdieping zijn de slaapkamers: 3 x 4m (2x), 3 bij 3m, 3 x 3.6m en 6.8 x 3.6m. De bibliotheek is 10.3 x 4.7 m. De douches zijn 3.3 x 1.4 en 3 x 1.7m. Tenslotte de zolder: 60m2.

Beneden is een ruim terras waar ook ’s avonds gegeten kan worden. Boven is een grote wilde tuin met veel wilde bloemen, verschillende privé-zitjes en een hangmat bij de vijver.

Ligging:

De herberg ligt op 700 meter hoogte. De bergen in de omgeving reiken tot 1200 meter. Direkte omgeving is beschermd natuurgebied.

Lees meer

Omgeving

In de uitgestrekte bossen ziet u regelmatig reeën, vossen, wilde zwijnen en talrijke roofvogels. Er stromen vele kleine riviertjes, soms uitmondend in prachtige watervallen. De bloemenpracht in voorjaar en zomer is overweldigend. Ook de herfst biedt prachtige kleuren. Kleine middeleeuwse dorpjes liggen als rode vlekken in het open landschap.


Lees meer

Faciliteiten

Terras
Verwarming
Keuken

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!