Nieuwbouw duplex appartement Beaulieu sur Mer

Uw enige kans om een uniek duplex appartement te kopen in Beaulieu sur Mer, in het hart van de Triangle d'Or. Met een azuurblauwe zee aan de horizon en een gouden schat in de lucht, leef je hier als God in Frankrijk. Beaulieu sur Mer was vroeger de thuisbasis van koningin Victoria, Gustave Eiffel en Anton Tcheckhov, en als je hier over de boulevard wandelt, begrijp je waarom. De stad Beaulieu sur Mer heeft zijn unieke charme en de pure vertrouwelijke sfeer behouden. Geniet van de gouden stranden, de stijlvolle villa's van de Belle Epoque omgeven door blijvende rust en schoonheid. Hoewel gelegen in het stadscentrum, is deze residentie in absolute rust genesteld in een stille en geheime tuin van mediterrane essenties.

Nieuwbouw duplex appartement Beaulieu sur Mer

Dit duplex appartement heeft een ruim terras van 72 m2 en kijkt uit over het dorp en de zee. Binnen heb je maar liefst 122 m2 woonoppervlak, verdeeld over drie verdiepingen. Een uniek huis, als onderdeel van een luxe villaresidentie. De residentie heeft slechts 9 appartementen. Je woont op 5 minuten lopen van het Plage de la Baie des Fourmis. Brochure en plattegrond op aanvraag. Het kleine, luxe condominium ligt in een tuin met mediterrane soorten en heeft een verwarmd zwembad, een eigen ondergrondse parkeergarage en hoogwaardige diensten. Edele materialen, designapparatuur in de keukens en badkamers, een lift voor alle niveaus, volledig aangesloten hightech "Smart-Home" domotica en privétuinen tekenen dit uitzonderlijke programma op 200 meter van winkels en 5 minuten van het strand Baie des Fourmis. New build duplex apartment Beaulieu sur Mer

Nieuwbouw appartement Beaulieu sur Mer

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.099.000
 
122 m2
75 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!