Nieuwe duplex in aanbouw in Beaulieu sur Mer

Uw enige kans om een uniek duplex appartement te kopen in Beaulieu sur Mer, in het hart van de Gouden Driehoek. Met een azuurblauwe zee aan de horizon en een schat aan goud in de lucht, leef je hier als een god in Frankrijk. Beaulieu sur Mer was ooit de thuisbasis van koningin Victoria, Gustave Eiffel en Anton Tcheckhov. En als je langs de kustlijn loopt, begrijp je waarom. De stad Beaulieu sur Mer heeft zijn unieke charme en zijn pure en vertrouwelijke sfeer behouden. Geniet van gouden stranden en elegante Belle Epoque-villa's. Gelegen in het stadscentrum, is deze residentie gelegen in een rustige tuin van absolute rust.

Nieuwe duplex in aanbouw in Beaulieu sur Mer

Dit duplex appartement heeft een ruim terras van 72 m2 en kijkt uit over het dorp en de zee.Binnen heb je maar liefst 122 m2 woonoppervlak, verdeeld over drie verdiepingen. Een uniek huis, als onderdeel van een luxe woning. De residentie heeft slechts 9 appartementen. U woont op 5 minuten lopen van het strand Baie des Fourmis. Brochure en plattegrond op aanvraag. Het kleine luxe condominium is gelegen in een tuin met mediterrane soorten. Het heeft een verwarmd zwembad, een eigen ondergrondse parkeergarage en diensten van hoge kwaliteit. Edele materialen, designinrichtingen in de keukens en badkamers, evenals een lift voor alle niveaus. "Smart-Home" domotica en volledig verbonden privétuinen tekenen dit uitzonderlijke programma op 200 meter van de winkels en op 5 minuten van het strand Baie des Fourmis. New build duplex apartment Beaulieu sur Mer

Nieuwe duplex in aanbouw in Beaulieu sur Mer

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.099.000
 
122 m2
75 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!