Nieuwe appartementen Cannes le Cannet tien minuten van het strand

Dit zijn de nieuwbouwprojecten die iedereen zich kan veroorloven. Scherp geprijsd vanaf 178.000 euro voor een studio en perfect gelegen in Le Cannet, aan het einde van de Boulevard Carnot. We weten dat het 30 minuten kan duren via de Boulevard Carnot in Cannes naar de Rue d'Antibes; wie de nieuwe lay-out van deze weg bedacht, raakte de weg kwijt. Gelukkig delen we voor de kopers in Le Cannet graag onze slimme snelkoppeling die je in tien minuten naar Cannes Plage Midi brengt.

Nieuw wonen in Cannes le Cannet op tien minuten van het strand

De nieuwbouw in Cannes le Cannet op tien minuten van de Cannes Croisette en de heerlijke zandstranden bestaat uit 31 appartementen. De appartementen variëren in grootte van een eenvoudige studio tot een driekamerappartement. Alle appartementen hebben een terras of een loggia om optimaal te kunnen genieten van de Zuid-Franse zon. Wie op zoek is naar een eenvoudige pied-a-terre vlakbij Cannes, voelt zich thuis in Le Cannet in een gezellige buurt met veel bomen. Je moet zeker komen kijken. New apartments Cannes le Cannet ten minutes from beach

Nieuw tweede huis in Cannes le Cannet op tien minuten van het strand

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuw appartement in Zuid-Frankrijk en is dat niet zo belangrijk voor u? Duik dan in het lokale leven van Cannes le Cannet en koop een tweede huis aan de Côte d'Azur. Le Cannet bij Cannes is zonder twijfel een van de leukste dorpjes met een prachtig middeleeuws centrum en romantische restaurants. Als oude inwoners van Le Cannet weten we waar we het over hebben! Vanuit Le Cannet ben je ook in Cannes la Bocca waar veel moois wordt gebouwd. Insiders noemen dit de nieuwe hotspot van Cannes, dankzij de nieuwe bioscoop.

Nieuwe appartementen Cannes le Cannet tien minuten van het strand

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 178.000
 
m2
m2
1
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!