Nieuwbouw appartement Eze met zwembad en uitzicht op zee

Eze is razend populair, zowel bij de bewoners als bij toeristen die allemaal graag de trappen opklimmen om het middeleeuwse dorp vanaf de berg te bewonderen. Degenen die in Eze bovenaan zijn, worden beloond met een prachtig uitzicht over de Côte d'Azur. Als bewoners van deze nieuwe appartementen hoef je die klim niet te maken; je woont in een groene omgeving en geniet vanaf je terras van het uitzicht op zowel het oude Eze als de Middellandse Zee. New construction apartment Eze with pool and sea views

Nieuw appartement Eze met uitzicht op het zwembad en de zee

Er wordt niet veel gebouwd in Eze; daarom zijn we blij met dit kleinschalige project dat maar 21 appartementen telt. In Eze kunt u een perfecte tweede woning hebben, variërend in grootte van een studio tot een ruim dubbel hoekappartement. Exclusief voor de bewoners is er een heerlijk VERWARMD zwembad van waaruit u tevens kunt genieten van het prachtige uitzicht. De plaatselijke ligt op slechts een paar minuten lopen, altijd handig als u zin heeft in een sportieve start van de dag. Ook voor heerlijk eten kun je bij Eze terecht, vind hier de lekkerste . Als je echt op culinair topniveau wilt dineren, zit je bij Chevre d'Or goed. Bent u ook al een tijdje op zoek naar een nieuw appartement in Eze, dan is dit het moment om te investeren in een heerlijk tweede huis aan de Franse Rivièra. We sturen je graag meer informatie!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 970.000
 
114 m2
13 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!