Prachtig nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Côte d'Azur

Tussen Cannes en Saint-Tropez, aan de voet van de 32.000 hectare van het Estérel-massief, biedt de Golf van Fréjus het hele jaar door een echte ansichtkaart. Het is de thuisbasis van twee van de mooiste steden aan de kust van de Var met hun fijne zandstranden, hun beschermde baaien en hun authentieke oude centra met een rijke geschiedenis. Op 7 minuten rijden van de stranden, in het midden van Saint Raphael en Féjus, biedt de wijk Valescure een uitzonderlijke setting voor een paradijs in het zuiden van Frankrijk. Ontdek deze eigentijdse residentie en laat u verleiden door de selectie van appartementen, van studio's tot 3-kamerappartementen. Allemaal uitgebreid met een prachtige buitenruimte, balkon, loggia of terras.

Prachtig nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Côte d'Azur

Gekenmerkt door eigentijdse elegantie, onthult de constructie het hart van een bebost eiland met een privézwembad en een poolhouse. Beschikbaar van studio's tot 4 kamers, de appartementen ontvouwen zich in een royale buitenruimte, open voor de natuur. Een bevoorrecht adres om te wonen of te investeren aan de Côte d'Azur. Fijne zandstranden om de hoek, onverwachte baaien en inhammen, de geurige heuvels van de Estérel, de Golf van Fréjus verleidt, trekt en waardeert elke dag om zijn rust en vredige harmonie. Lovely new apartment with swimming pool in Fréjus, French Riviera Hier, tussen de stadscentra van Fréjus en Saint-Raphaël, bloeit iedereen op het ritme van een aangenaam dagelijks leven, zowel intiem als praktisch. De woning past met een zeer natuurlijke elegantie in een rustige en groene omgeving en weerspiegelt de woonkwaliteit in de wijk. Het biedt een oase van rust, prachtig aangelegde ruimtes, weelderige tuinen en een privézwembad met een groot loungeterras en een poolhouse.

Prachtig nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Côte d'Azur

Paden leiden u via een beveiligde poort door de tuin naar de entree. Prachtig nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid-Frankrijk. Het huis heeft een eigentijdse esthetiek, met zijn gevels die op subtiele wijze lichte kleuren combineren met gestempeld beton. Het wordt onderbroken door grote balkons op alle verdiepingen. Het hoogste niveau is als een villa op het dak en heeft een prachtig vrij uitzicht. De gekozen materialen dragen bij aan de rijkdom van de architectuur met balustrades in opaal glas of metaal, houtlook zonwering. De privéterrassen of -tuinen van de stad staan garant voor ontspannen comfort. De woonkamers baden in natuurlijk licht dankzij de grote erkers. Door de onafhankelijkheid van de partijen dag en nacht blijft de vertrouwelijkheid gewaarborgd. De open keuken naar de woonkamer accentueert het volume van de woonkamers.

Over VAR

Dit deel van de Côte d'Azur, bekend als VAR, heeft 115.000 inwoners, 51 km kustlijn en meer dan 32.000 hectare bos. Voor watersporters is Fréjus ook perfect met meer dan 3000 ligplaatsen verspreid over de 6 havens van Fréjus en Saint-Raphaël. De stedelijke gemeenschap Var Esterel Méditerranée, genesteld tussen het Maures-bos en het Estérel-massief, is buitengewoon aantrekkelijk. Met uitzicht op de Middellandse Zee is het ook een gewilde bestemming voor investeerders. Op minder dan 10 minuten rijden van de stranden en het TGV-station van Saint-Raphaël Valescure, is de residentie ook geschikt voor seizoensverhuur.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 559.000
 
86 m2
165 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!