Nieuwe luxe moderne villa Golfe Juan met magisch uitzicht op zee

Op de hoogten van Golfe Juan, op de Mauruches Superiors, genieten de bewoners van een panoramisch uitzicht op de zee en op Cap d'Antibes en Sainte Marguerite. Hier wordt een nieuwe moderne villa met 5 slaapkamers gebouwd, compleet met een overloopzwembad dat visueel overloopt in de Middellandse Zee. Op ruim 500 m² woonoppervlak vindt u: een dakterras van 140 m² met jacuzzi en een uniek 360° uitzicht, de woonkamer met meerdere terrassen, de vijf slaapkamers, de wasruimte, de wijnkelder, de kelder, de fitnessruimte met sauna en hamam en de ingerichte bioscoopzaal.

Eigentijdse nieuwe villa Golfe Juan met overloopzwembad

De moderne nieuwe villa biedt een adembenemend uitzicht over de haven van Golfe-Juan en een breed 240° panorama over de zee, van Cap d'Antibes tot de Lérins-eilanden. Met één terras met uitzicht op de ondergaande zon, een ander met uitzicht op de opkomende zon en een totaal dakterras, is de villa bedoeld om in perfecte harmonie te leven met de zoetheid van het leven aan de Rivièra. het luxueuze Zuid-Franse leven komt goed tot zijn recht in deze lichte moderne villa van bijna 380 m2 woonoppervlak op een aangelegd perceel van 1.500 m2. De villa is verdeeld over 3 niveaus: woonkamer opent naar de zee met open keuken 5 slaapkamers waaronder een master suite, allemaal met terras met zeezicht Bioscoop, wellnessruimte met sauna en hamam Wijnkelder, bijkeuken, wasruimte. Dakterras met 360° panoramisch uitzicht.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 6.490.000
 
1260 m2
380 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!