Groot penthouse op afstand van het centrum en het strand van Saint Maxime

Unieke kans: een groot penthouse op steenworp afstand van het centrum van Sainte Maxime en het strand. Dit prachtige appartementencomplex is alleen gebouwd met 5-sterrenkwalificatie en hoogwaardige luxe appartementen. De nieuwe residentie in Sainte Maxime is in aanbouw in de wijk Pléiade. Voor wie op zoek is naar een appartement in de stad en toch aan de Golf van Sainte Maxime wil wonen, hebben we het nieuwste penthouse met zeezicht beschikbaar; neem contact met ons op voor deze unieke kans. Het penthouse is vorig jaar verkocht maar kwam terug van de bank. Dan kan het van jou zijn! Het nieuwe penthouse heeft 3 suites met onafhankelijke en-suite badkamers, een jacuzzi op het terras en 4 ondergrondse parkeerplaatsen. Luxury new penthouse in Sainte Maxime Pléiade

Nieuw luxe penthouse in Sainte Maxime Pléiade

De afwerking is smaakvol met grote zandsteentegels (70x70) in de woonkamer en keuken en brede houten planken (parket) in de slaapkamers. Het unieke is dat er een complete keuken aanwezig is; iets wat zeldzaam is bij andere nieuwbouwprojecten. Voor het penthouse geniet je van een kookeiland. Het appartement is voorzien van domotica, wordt individueel verwarmd met gas en is volledig omheind. U kunt parkeren in de onderbouw waarna de lift u naar de gewenste verdieping brengt. De oplevering is voorzien voor de zomer van 2021.

Nieuw luxe appartement in Sainte Maxime Pléiade

Neem contact op met de Nederlandse Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele makelaardij die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit grote penthouse op afstand van het centrum en het strand van Saint Maxime. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een bezichtiging in te plannen. Bel / WhatsApp of mail Klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. We kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar wij loodsen u door het papierwerk als u dit grote penthouse op loopafstand van Saint Maxime centrum en strand wilt kopen. Ook de dienst Vivre sur la Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor passende vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Groot penthouse op afstand van het centrum en het strand van Saint Maxime

Investeren in een woning aan de Côte d'Azur is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d'Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep. Je ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste in huisvesting, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals groot penthouse op loopafstand van Saint Maxime centrum en strand worden verkocht via lokale makelaars en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, door de activiteiten van agenten en makelaars, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen elke dag veranderen. Heeft u een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wij activeren voor u een zoekopdracht in de databases van al onze aangesloten agenten. Het scheelt je tijd en frustratie. Onze persoonlijke begeleiding leidt u door de vastgoedjungle van de Côte d'Azur om het huis te vinden dat u zoekt. En dan kun je beginnen met de manier van leven van de Franse Rivièra! Internationale klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. We kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Zoals dit grote penthouse op afstand van het centrum en het strand van Saint Maxime. Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar we zullen u door het papierwerk leiden. Ook de dienst Wonen aan de Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris. Wij verzorgen desgewenst passende vertalingen en kunnen u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Onze after-sales service helpt u bij het vinden van de juiste keukenleverancier, interieurarchitect, meubelleverancier of wellnessleverancier aan de Côte d'Azur. Kies voor een professionele Nederlandse accommodatiezoekservice als u wilt investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra. Wil je in contact blijven met de Côte d'Azur, schrijf je dan gratis in op onze  voor een regelmatige update van interessante woningen zoals dit grote penthouse op loopafstand van Saint Maxime centrum en strand. Bezoek ook onze andere woningen aan de Franse Rivièra Andere selecties van luxe appartementen en villa's onder de zon

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.290.000
 
138 m2
65 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!