Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij het centrum en stranden

De moderne stijl van deze nieuwbouw Mandelieu zal zeker veel mensen aanspreken. Toch kunnen we maar 8 mensen blij maken met hetzelfde aantal appartementen om uit te kiezen. Dit is een mooi en klein juweeltje op een speciale plek. Als u linksaf slaat, bent u in tien minuten op het strand. En sla rechtsaf dan beginnen na vijf minuten de winkels van Mandelieu. Een bevoorrechte plek om te wonen; tussen zee en bergen in het hart van Mandelieu-la-Napoule en de wijk Cottage. Een resoluut eigentijdse elegantie, badend in licht. De kleuren van de gebouwen zijn zacht en sober, perfect in lijn met de moderne architectuur!

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij het centrum en stranden

Het gebouw bestaat uit 2 in elkaar grijpende volumes: een volume met een penthouse-gedeelte met 2 taluds en een volume met een groen dakterras. De alomtegenwoordige witte kleur van de woning harmonieert met de gezandstraalde straatgevel, evenals de achterkant van de loggia's, voor meer elegantie. Een doorlopend wit lint aan de straatzijde geeft energie aan de architectuur van het gebouw. Het gebouw heeft verlichting op de voorgevel die de contouren van de pure vormen van het gebouw in het donker versterkt. In totaal 8 appartementen, allemaal zorgvuldig ontworpen, van 2 tot 4 kamers. Een lift en een trappenhuis bieden toegang tot de verdiepingen. Alle appartementen hebben een prachtig individueel terras met uitzicht op een bosrijk landschap. De accommodatie op de begane grond heeft het voorrecht om te genieten van een privétuin. Het pand heeft grote erkers met een dorpel en ondoorzichtige glazen balustrades die het pand in uitzonderlijk licht baden met behoud van privacy. Modern new construction Mandelieu, close to the center and beaches

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij het centrum en stranden

Er is bijzondere zorg besteed aan het groen van de woning en het gebouw. Dit wordt een echte groene plek, verbonden met de alomtegenwoordige natuur in Mandelieu-la-Napoule. Grote en mooie palmbomen accentueren de entree van de woning en verwelkomen de bewoners. Het huis is omgeven door bomen en palmbomen, hagen en struiken. Op de bovenste verdieping worden plantenbakken geplaatst. Een intieme luxe woning met een hoogwaardige afwerking.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 554.917
 
86 m2
17 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!