Topklasse nieuw appartement Mougins met zwembad

Ontdek deze nieuwe reeks nieuwe appartementen, van studio's tot penthouses met 3 slaapkamers, in een residentie van standing met een prachtig zwembad en zonneterras in het hart van Mougins. De zachte charme van Mougins en de Provençaalse rust geven dit nieuwe project een unieke persoonlijkheid. Mougins is ontworpen om volop van het leven te genieten, met winkels, bioscopen, restaurants en cafés. De arcades nodigen uit om te wandelen of om in de schaduw van uw apéro te genieten.

Topklasse nieuw appartement Mougins met zwembad

Op slechts 1 km van dit oude dorp maken de nieuwe bewoners van deze nieuwbouw Mougins gebruik van alle faciliteiten in het oude Mougins. De basisschool op loopafstand, het winkelcentrum Tournamy, de tennisbanen en de mediatheek liggen op 400 meter afstand. U bent nog geen kwartier verwijderd van de heerlijke zandstranden van Cannes. Mougins is een goed bewaard gebleven oase waar de natuur zijn plaats heeft. Het park van Valmasque, met zijn 432 hectare bos met lotusvijver en wandelpaden, is een prachtige plek voor lange wandelingen en trektochten. Top class new apartment Mougins with swimming pool

Nieuw appartement Mougins

Mougins, beroemd om zijn golfbanen en kunstgalerijen, is een van de duurdere woongemeenten in de buurt van Cannes. De kwaliteit van de infrastructuur en de gemakkelijke toegang maken het een van de meest gewilde adressen. Het wetenschapspark Sophia-Antipolis ligt op slechts 13 minuten afstand, Cannes, de golfbanen en de kustlijn liggen op minder dan 15 minuten afstand. Pablo Picasso, de grote meester van de twintigste eeuw, stierf op 8 april 1973 in Mougins, waar hij een prachtige boerderij had met uitzicht op het Esterel-gebergte en de baai van Cannes. Onlangs werd het op een veiling verkocht voor 20 miljoen euro. Tegenwoordig kiezen veel beroemde mensen nog steeds voor Mougins; vorig jaar kocht zangeres Rihanna hier een landgoed.

Topklasse nieuw appartement Mougins met zwembad

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 324.000
 
60 m2
m2
1
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!