Nieuw stadsappartement Nice Liberation nabij Château de Valrose

Bevrijding is ongetwijfeld een van de meest dynamische gebieden van Nice aan de Côte d'Azur. Toeristen worden verliefd op het centrum van Italië en de Soleya-markt, maar echte kenners kiezen voor Liberation. Het ziet eruit en voelt aan als Parijs, met brede straten en hoge groene bomen. De renovatie van de wijk Gare du Sud was een succes; het is een uitgaansgebied geworden dat ook buiten Nice veel locals aantrekt. Het idee is: laat toeristen naar Place Masséna gaan, zodat we bij Liberation uit eten kunnen. Vooral het Gare du Sud is een ontmoetingsplaats geworden voor kleine trendy restaurants en de nieuwe plaatselijke bioscoop. En natuurlijk is er een versmarkt in Nice Liberation; zes dagen per week van 6.00 tot 13.00 uur.

Prachtig nieuw stadsappartement in Nice Liberation nabij Château de Valrose

In deze trendy wijk van Nice, in het zuiden van Frankrijk, verrijst een modern gebouw met voornamelijk 1-slaapkamer appartementen. Mooi, ruim, zonnig, licht en betaalbaar. Wie een tweede huis zoekt in de hoofdstad van de Côte d'Azur vindt Liberation een ideale omgeving om te genieten van de stad en het leven van Zuid-Frankrijk. Omdat er in dit gebied weinig nieuwbouw is, is het verstandig om snel te reageren op het aanbod. De meeste prijzen voor een 1-slaapkamer appartement liggen tussen de 250 en 300.000 euro. Voor 30.000 euro koop je een ondergrondse garage.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 263.000
 
45 m2
6 m2
1
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!