Nieuwe appartementen in rustige heuvels van Nice Saint Pancrace

Vastgoed te koop Franse Rivièra Dit project aan de Franse Rivièra wordt gebouwd op een van de mooiste heuvels van Nice, Côte d'Azur. De nieuwe appartementen laten je genieten van twee werelden tegelijk; de stilte om je heen alsof je in La Provence bent en voor je de fonkelende lichtjes van Nice met de Middellandse Zee en de Alpen aan de horizon. Dit programma heeft drie wooneenheden waar iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht (en de rust). En strakke sobere architectuur leunt tegen de berg met een hoogwaardige afwerking en veel lichte kleuren om het zonlicht op te vangen. De locatie is echt ideaal, op het zuidoosten, zodat je een van de mooiste zonsopgangen kunt zien. En volgens Yoga geeft een opkomende zon mensen veel extra energie; vandaar de zonnegroet! Kies uit 33 appartementen met loggia of terras. Voor alle bewoners zijn er privé parkeerplaatsen in het, met olijfbomen gebied. Sea view for everyone in the hills of Nice Saint Pancrace

Nieuwe appartementen in rustige heuvels van Nice Saint Pancrace

Saint-Pancrace is de plek voor echte levensgenieters en rust op een uitzonderlijke locatie. Op de hellingen van de Col de Bast, Nice, staat Saint-Pancrace bekend om zijn prachtige ligging; terwijl er nog voldoende lokale voorzieningen zijn. Je woont niet afgelegen, maar gewoon heel rustig vlakbij de stad Nice. Er zijn veel wandelroutes in de directe omgeving, waaronder het natuurgebied; een onwerkelijke ruige schoonheid!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 365.000
 
69 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!