Nieuwe villa aan de kust Sainte Maxime

Uniek in Sainte Maxime: u kunt nu exclusief wonen in een nieuwe villa, op slechts 200 meter van het mythische strand van La Croisette. Uw nieuw gebouwde villa in Sainte Maxime ligt in een verborgen gebied met slechts zes luxe villa's, die allemaal een majestueus uitzicht bieden op de meest gewilde locatie ter wereld: Exclusiviteit heeft zijn prijs; Er zijn slechts 6 villa's voor 6 bevoorrechte personen. De nieuw gebouwde villa's hebben een oppervlakte tussen de 270 en 400 m² woonoppervlak en vallen in de hogere prijsklasse. Elke villa is uniek en gaat op in het landschap door een mix van hedendaagse architectuur, licht en volume. De afwerking is van een ongekend hoog niveau.

Nieuwe villa aan de kust Sainte Maxime

Zonnige terrassen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, aangelegde tuinen, verwarmd privézwembad, garage voor meerdere auto's. Luxe services maken van uw villa de ultieme verfijning om er een unieke plek van te maken om te ontspannen en te socializen. U beschikt over een hoofdslaapkamer en 3 suites met een kleedkamer, een ingerichte keuken, een ingerichte badkamer, omkeerbare airconditioning, een verwarmd zwembad, domotica, een alarm... en een fitnessruimte! Gelijkvloerse villa van 255 m² met terras van 100 m² en verwarmd zwembad in Sainte Maxime. Pure luxe met uitzicht op zee! Voor wie de grootste villa wil kopen; de prijs voor 400 m2 is 5.000.000 euro. Exclusive new seafront villa Sainte Maxime

Uniek! Verkoop van nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Neem contact op met de Nederlandse Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele makelaardij die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze nieuwe villa aan de zeedijk van Sainte Maxime . Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een bezichtiging in te plannen. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail naar info@livingonthecotedazur.com

Klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. We kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u die nieuwe villa aan het strand in Sainte Maxime wilt kopen. Ook de dienst Vivre sur la Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor passende vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Investeren in een woning aan de Côte d'Azur is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d'Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep. Je ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste in huisvesting, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden, zoals de nieuwe strandvilla Sainte Maxime , worden verkocht via lokale makelaars en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, door de activiteiten van agenten en makelaars, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen elke dag veranderen. Heeft u een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wij activeren voor u een zoekopdracht in de databases van al onze aangesloten agenten. Het scheelt je tijd en frustratie. Onze persoonlijke begeleiding leidt u door de vastgoedjungle van de Côte d'Azur om het huis te vinden dat u zoekt. En dan kun je beginnen met de manier van leven van de Franse Rivièra!

Internationale klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar eerder Nederlanders. We kennen de lokale markt en hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat zij weten welke service aan internationale klanten moet worden verleend. Zoals deze nieuwe villa aan de zeedijk van Sainte Maxime . Ons team is proactief, 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp. Kopen in het buitenland in Frankrijk kan ingewikkeld lijken, maar we zullen u door het papierwerk leiden. Ook de dienst Wonen aan de Côte d'Azur is aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris.

Wij verzorgen desgewenst passende vertalingen en kunnen u in contact brengen met ons vertrouwde netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek- of belastingstructuur die past bij uw persoonlijke situatie en behoefte. Onze after-sales service helpt u bij het vinden van de juiste Franse Rivièra keukenleverancier, interieurarchitect, meubelleverancier, Franse Rivièra renovatieteam of wellness leverancier. Kies voor een professionele Nederlandse accommodatiezoekservice als u wilt investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d'Azur, schrijf u dan in op onze gratis nieuwsbrief over onroerend goed  voor een regelmatige update over interessante eigendommen zoals deze nieuwe villa aan het strand Sainte Maxime .

Bezoek ook onze andere woningen aan de Franse Rivièra

Andere selecties van luxe appartementen en villa's onder de zon

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.300.000
 
252 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!