Groot penthouse op loopafstand Sainte Maxime centrum en strand

Unieke kans: een groot penthouse op loopafstand van het centrum en strand van Sainte Maxime. Deze prachtige kleine residentie is alleen gebouwd met 5-sterrenkwalificaties en hoogwaardige luxe appartementen. In de wijk Pléiade wordt de nieuwe residentie in Sainte Maxime gebouwd. Voor wie op zoek is naar een stadsappartement en toch aan de Golf van Sainte Maxime wil wonen, hebben wij het laatste penthouse beschikbaar; neem contact met ons op voor deze unieke kans. Het nieuwe penthouse heeft 3 suites met onafhankelijke badkamers en-suite, een jacuzzi op het terras en 4 ondergrondse parkeerplaatsen.

Large penthouse at walking distance Sainte Maxime center and beach

Groot penthouse op loopafstand Saint Maxime centrum en strand

De afwerking is smaakvol met grote zandstenen tegels (70x70) in de woonkamer en keuken en brede houten vloerdelen (parket) in de slaapkamers. Uniek is dat er een complete keuken wordt geleverd; iets wat zeldzaam is bij andere nieuwbouwprojecten. Voor het penthouse geniet je van een kookeiland. Het appartement is voorzien van domotica, wordt individueel verwarmd door gas en is volledig omheind. U kunt parkeren in de onderbouw waarna de lift u naar de gewenste verdieping brengt. De oplevering staat gepland voor de zomer van 2021.

Groot penthouse Sainte-Maxime

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.290.000
 
138 m2
65 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!