Corsica groot vrijstaand huis in Ajaccio

Het agentschap Paoli Transactions Immobilières biedt u graag exclusief deze zeer mooie villa van 230 m² aan, gebouwd op een vlak perceel van 1500 m². Ideaal gelegen, zowel rustig als op slechts 8 minuten van het stadscentrum van Ajaccio, heeft deze woning alles om u te verleiden. Dit huis is gebouwd in 1980 en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een T3 met onafhankelijke ingang bestaande uit een ingerichte keuken, twee grote slaapkamers, een badkamer met toilet.

Corsica groot vrijstaand huis in Ajaccio

Op de 1e verdieping is een T4 bestaande uit een ingerichte en ingerichte keuken, een woon-eetkamer, 4 slaapkamers, een mezzanine van 12,50 m², een wasruimte, een bijkeuken, een badkamer, een badkamer en een apart toilet. U kunt ook genieten van het enorme terras van 90 m² op het zuiden, met een prachtig vrij uitzicht. Nieuwe gevel. Een grote garage van 80 m² recentelijk gebouwd op dit perceel. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 699.000
 
230 m2
m2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!