Parijs, nieuw duplex appartement bovenste verdieping Avenue de France

Dit nieuwe programma bevindt zich in de stad Parijs, intramuraal (13e arrondissement van Gobelins). Veertig nieuwe appartementen verdeeld in T2, T3, T4, T5, opgeleverd van het 3e kwartaal 2022 tot het 3e kwartaal 2022 en bestemd voor de verschillende projecten: hoofdverblijf, tweede woning en huurinvestering. Dit nieuwe programma komt in aanmerking voor de Pinel-regeling voor wonen of investeren in het centrum van Parijs. Variërend van studio's tot 5-kamerappartementen, bieden de appartementen zeer aantrekkelijke, uitnodigende oppervlakken. De meeste zijn erdoorheen, ze zijn licht, omlijst door grote erkers en uitgebreid met balkons, royale terrassen of "woon"* loggia's. Wij kunnen u een 2 slaapkamer duplex appartement aanbieden op de 10e en 11e verdieping.

Parijs, nieuw duplex appartement bovenste verdieping Avenue de France

Deze residentie is veel meer dan alleen een flatgebouw. Alles is ontworpen om zich aan te passen aan alle levens en alle wensen! Voor de 3- en 4-kamerappartementen zijn er verschillende indelingen mogelijk voor een echt personaliseerbaar interieur. Ze bestaan in een compacte versie aangepast aan een "zachter budget". Dankzij de houten vormgeving die meer vrijheid biedt, kunt u met delen "afneembaar" een deel van uw appartement uitbreiden of zelfs verkopen of verhuren. Schuifdeuren ten slotte geven leven aan extra kamers die kunnen worden gebruikt als kantoor of voor de nacht, een extra slaapkamer*.

Bovenste verdieping te koop Parijs intramuraal | 13e arrondissement Gobelins (75013)

In Parijs 13th zal een nieuwe plek om te wonen een revolutie teweegbrengen in uw manier van leven: de "New G". De keuze van de locatie, gelegen in het hart van Paris Gauche, is gunstig voor een snelle toegang tot voorzieningen: winkelcentra, lokale winkels, restaurants, enz. Dit programma biedt echter de oplossing voor uw behoeften door verschillende gemeenschappelijke ruimtes te integreren in het hart van de residentie onder glasstructuren: bibliotheek, gym, enz. Wat het vervoer betreft, zijn de metrolijn 14 en de T3a tram en RER C op slechts enkele minuten loopafstand.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.257.000
 
87 m2
2 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!