Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Off-market appartement te koop Parc Monceau Paris

Off market in Parijs gerenoveerd appartement van 183 m2 nabij Parc Monceau Parijs. Op de nobele verdieping van een oud herenhuis, met lift en conciërge. Dit appartement van 183 m2 (Carrez Law) is gerenoveerd met hoogwaardige materialen met behoud van de charme en elegantie van het oude. Mooie Versailles parketvloer, openslaande deuren, lijstwerk, open haarden, schoorsteenmantels. Lichte en grote volumes met een prachtige plafondhoogte van 4.20m. .

Off-market appartement te koop Parc Monceau Paris

Deze bestaat uit: - een inkomhal, - een grote woonkamer met openslaande deuren, - een grote ontvangstruimte met eetkamer/keuken van meer dan 54 m2, - een masterroom met kleedkamer, douchekamer en wc, - twee andere slaapkamers, - een badkamer en douche, apart toilet, - een wasruimte, - gastentoilet, - een dubbele kelder.

Off-market appartement te koop Parc Monceau Paris

Parc Monceau, Parijs Frankrijk. Bezoek in het voorjaar Parc Monceau in Parijs Frankrijk. Parc Monceau is een openbaar park in het 8e arrondissement van Parijs, Frankrijk, op de kruising van de Boulevard de Courcelles, de Rue de Prony en de Rue Georges Berger. Bij de hoofdingang is een rotonde. Het park heeft een oppervlakte van 8,2 hectare (20,3 acres). De ingang van het Parijse metrostation Monceau bevindt zich bij de hoofdingang van het park aan de boulevard de Courcelles.

Over Parc Monceau Parijs

Dit chique en elegante park in het westen van Parijs is een van de weinige waar u 's zomers op het gazon kunt ontspannen. Een echte oase van rust en harmonie in een bevoorrechte wijk, zowel vanwege de weelde van de burgerlijke woningen als vanwege de aanwezigheid in de buurt van vele kwaliteitsmusea, Cernuschi, Camondo, Jacquemart-André. Gewaardeerd door buurtjoggers die rond de torens rennen als zoveel zandcirkels en bataljons kinderen die de school verlaten, heeft Parc Monceau verschillende hoge ingangen die Place Stanislas in Nancy waardig zijn, beide smeedijzeren poorten zijn prestigieus. De oorsprong gaat terug tot 1787 toen de hertog van Chartres, de vader van Louis-Philippe, een exotische tuin liet aanleggen in de buurt van het dorp Monceau en vervolgens aan de poorten van Parijs. De landschapsarchitecten Carmontelle en Blaikie stelden zich een ongewoon groen voor, bevolkt door kunstmatig gereconstrueerde natuurlijke reliëfs: rivieren, rotsen, grotten. Vandaag de dag staat er nog steeds een bassin omringd door verwoeste zuilen, de oude zuilengalerij van Naumachie. In 1793 werd het park vergezeld door het gebouw Octroi des Fermiers Généraux. Deze neo-antieke rotonde was een echt tolhuisje om belastingen te innen op goederen die de hoofdstad binnenkwamen. In 1860 werd het dorp Monceau bij Parijs gevoegd. Investeerders, waaronder de gebroeders Pereire, namen deze maagdelijke en beboste vlakte in beslag en begonnen binnen een paar jaar met een residentiële ontwikkeling in het kielzog van het Haussmanniaanse Parijs.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.477.000
 
183 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!