Parijs 8e - 186m2 appartement superklasse Avenue Montaigne

Deze prachtige pied-à-terre ligt aan de Avenue Montaigne op een van de meest prestigieuze locaties in Parijs. Het exclusieve appartement is te vinden op de 8e verdieping van een prachtig pand uit 1962. Het pand heeft een eigen portier voor maximale veiligheid en privacy. Recht tegenover het Plaza Athénée Hotel en het theater Champs Elysées, dit prachtige appartement van 186 m² dat baadt in het licht en geniet van een vrij uitzicht op de Plaza Athenée en het theater Champs Elysées aan de ene kant en aan de andere kant op de mooiste monumenten van Parijs.

Parijs 8e - 186m2 appartement superklasse Avenue Montaigne

Een ideale indeling met grote raampartijen geeft dit appartement een fijn gevoel van ruimte. Rechtstreeks aankomen met een beveiligde lift leidt naar een indrukwekkende hoofdslaapkamer aan de rechterkant met twee kleedkamers, twee badkamers en een sauna. Aan de linkerkant is een grote woonkamer van 80m², een grote suite met een badkamer en toilet, een prachtige Master Chef-keuken en een wasruimte.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 6.600.000
 
187 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!