Parijs 75002 Montorgueil - mooi gerenoveerd appartement

Het appartement Parijs is gelegen in een rustige straat in de wijk Montorgueil, op een steenworp afstand van alle winkels en op 3 minuten van de metrostations Sentier en Réaumur-Sébastopol, op de 5e en laatste verdieping van een mooi, goed onderhouden gebouw beveiligd door een dubbele ingang.

Parijs 75002 Montorgueil - Mooi gerenoveerd appartement

Dit kruisende appartement, volledig gerenoveerd met mooie kwaliteit en luxe materialen, omvat een inkom, een woonkamer met flatscreen-tv, een uitgeruste en ingerichte keuken, een designbadkamer en een zwevende eikenhouten trap die naar een mezzanine leidt. Het is zeer ruim met uitzicht op de daken van Parijs, alles op 35,43m² (25,92m² Carrez-wet). Tevens beschikt u op de overloop over een bijkeuken en een berging. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden complete vastgoeddiensten, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 613.000
 
25 m2
m2
1
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!