Familiehuis Bastide Provençale in Opio te koop

Bent u op zoek naar een gezinswoning in Zuid-Frankrijk met voldoende ruimte en privacy? Deze villa in Opio ligt in een rustige en residentiële omgeving op een groot vlak perceel van bijna 8000 m2. Al 40 jaar wonen mensen met veel plezier in deze villa; Het is nu tijd om nieuwe bewoners te verwelkomen. De indeling bestaat uit een entree, een woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers waaronder een grote master suite met aparte kleedkamer, badkamer en een eigen terras met jacuzzi.

Familiehuis Bastide Provençale in Opio te koop

Er is een prachtige ronde bibliotheek, diverse kantoorruimtes, een grote kelder en overal opslagruimtes. Het uitgestrekte en vlakke land is geschikt voor vele doeleinden; Je kunt hier bijvoorbeeld de paarden laten rennen (er is een ruimte die gebruikt kan worden als stal). Of begin een enorme moestuin. Het zwembad met zonnescherm bevindt zich vlakbij de villa. Hierdoor blijf je het hele jaar door fit en actief. Het poolhouse is in feite een gastenverblijf met aparte woonkamer, keuken, badkamer en doucheruimte. Voor die prijs koop je veel ruimte en een smaakvolle woning die je gemakkelijk van binnen kunt renoveren.

Bouwproject in Opio

Voor echte bouwliefhebbers; er is een mogelijkheid om nog een ca. 600 m2 op de grond. Een idee voor een logeerkamer? Of uw eigen landgoed creëren met extra villa's voor het hele gezin? Alles is mogelijk met deze gezinswoning in Opio. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezoek!

Goed om te weten over Opio

De kleine ligt in een beschermd gebied omringd door olijfbomen, kurkeiken, rozenstruiken, arbutusbomen en pijnbomen. Deze regio staat bekend om zijn uitzonderlijke microklimaat. Bovendien produceert de olijfgaard Grande Sade, een van de grootste in de regio, uitstekende olijfolie die kan worden gekocht bij de Opio-molen. Deze molen, die dateert uit de 16e eeuw, is een van de weinige olijfoliemolens in de regio. Club Med Côte d'Azur bevindt zich ook in Opio. Uit alle plaatsen kozen ze voor Opio. Waarom zou dit het geval zijn?
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.490.000
 
7886 m2
300 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!