Vakantiehuisje op vakantiepark Lacapelle-marival

Een betaalbare vakantiewoning in zuid-Frankrijk? Genieten van de rust, het prachtige landschap en het uitzonderlijk erfgoed dat de regio de bieden heeft zonder de bank te breken? Het is mogelijk! Domaine le Lac Bleu verkoopt een aantal van de huisjes op zijn park.

De woningen worden volledig bemeubeld verkocht, het onderhoud van zowel de tuin als van de huisjes wordt door een nederlandstalige inwonend concierge geregeld en indien u de woning wenst te verhuren, kan dit door dezelfde persoon beheerd worden. Zo hoeft u niet in te zitten met de sleuteloverdracht, eindcontrole en opkuis!

Iedere woning meet ongeveer 85m² op 2 niveaus en geniet van een zijn priveeterras. De woningen worden volledig bemeubeld verkocht en zijn klaar voor gebruik.

Wij begeleiden u volledig in het nederlands met de aankoop van uw woning

Op het familiaal park is een meertje aanwezig, een gemeenschappelijk zwembad met douches, een kinderspeeltuin (nieuw 2023) en een sportveld.

De ideale aankoop dus om met u en uw gezinnetje van vakantie te komen genieten!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Felix Broeckx

Felix Broeckx is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 01/11/2023. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 130.000
 
85 m2
400 m2
Contacteer verkoper

Interieur

Er zijn 2 bouwtypes

- Rechthoekig met een rechte trap

- Vierkant met een L-trap

In ieder type woning bieden we 2 afwerkingsniveaus aan:

Rustiek: 3 slaapkamers met douchekamers en een ruime mezzanine (4e kamer)

Modern: 2 slaapkamers (waarvan 1 ruime slaapzaal), 1 douchekamer, 1 badkamer. Deze woningen werden de laatste jaren volledig opgefrist naar moderne maatstaven.

Verder hebben we ook een aantal casco woningen in aanbiedingen, deze zijn buiten volledig afgewerkt, wind en waterdicht, met electriciteit en wateraansluiting, en kunnen binnenin volledig naar wens ingericht worden.

Lees meer

Omgeving

Het domein ligt op wandelafstand (1km) van Lacapelle-Marival, één van de 172 gelabeliseerde "Plus beaux villages de France" (nvdr. mooiste dorpen van Frankrijk), met alle mogelijk basisvoorzieningen zoals een dokter, winkel, bakker,... Het dorp ligt op de as Cahors - Aurillac, vlakbij Figeac in het Lot, een groene, heuvelachtige omgeving, op 30 minuten van de autostrade A20. Reken vanuit Brussel (BE) op een reistijd van ongeveer 9 uur, 11 uur vanuit Utrecht (NL).

Lees meer

Faciliteiten

Verwarming
Keuken
Terras
Gelijkvloers
Zwembad

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk

VIDEO'S

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!