ANTIBES nieuw appartement T3 te koop Zuid-Frankrijk

EEN IDEAAL GELEGEN WOONWIJK Gelegen op de as die het oude Antibes met het achterland verbindt, profiteert de toekomstige nieuwe residentie in Antibes van een ideale locatie in een woonwijk. Het is perfect bereikbaar vanaf de belangrijkste wegen en is ook bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk toegang biedt tot de talrijke culturele en sportieve infrastructuren van de stad en haar omgeving. EEN COMPLETE EN GEMAKKELIJKE BUURT Deze woonwijk, bestaande uit wooncomplexen en villa's omgeven door tuinen met zwembaden, heeft ook tal van lokale winkels. Bewoners kunnen daardoor te voet hun dagelijkse boodschappen doen, wat hun dagelijks leven enorm vergemakkelijkt.

ANTIBES nieuw appartement T3 te koop Zuid-Frankrijk

COMFORTABELE WOONRUIMTEN Deze nieuwe residentie dicht bij het historische hart van Antibes biedt woonruimtes die zowel comfortabel als praktisch zijn. De grote erkers laten natuurlijk licht binnen dat de ruime woonkamers binnenstroomt. Deze helderheid zorgt voor een aangename en gastvrije sfeer. EEN NATUURLIJKE EN SERENE OMGEVING De groene omgeving van de residentie zorgt voor een echt gevoel van natuur en rust. Bewoners kunnen zo dagelijks genieten van een prettige en rustige leefomgeving. GEVARIEERDE WONING De woning is beschikbaar in nieuwbouwappartementen variërend van 2 kamers tot 4 kamers, telkens uitgebreid met een buitenruimte. Door deze verscheidenheid aan accommodaties kan iedereen de indeling vinden die bij zijn wensen en levensstijl past. De nieuwe residentie vlakbij het historische centrum van Antibes biedt dus veel meer dan alleen een plek om te wonen: het vertegenwoordigt een harmonieus geheel dat comfort, functionaliteit en levenskwaliteit combineert in een ideaal gelegen woonwijk.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 523.000
 
73 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!