ANTIBES te koop nieuw appartement Zuid-Frankrijk T4

Ideaal gelegen in Antibes, in het hart van een zeer gewilde, rustige en bosrijke omgeving, zal deze nieuwe residentie in Antibes u betoveren met zijn elegante architectuur die perfect opgaat in de omgeving. Deze intieme residentie biedt 11 appartementen van twee tot vier kamers, verdeeld over 3 verdiepingen en profiteert van aangename terrassen en loggia's, evenals prachtige tuinen voor de gelukkigen. De zorgvuldig ingerichte appartementen van deze nieuwe residentie in een woonwijk zijn ontworpen om de helderheid en het comfort van het dagelijks leven te bevorderen.

ANTIBES te koop nieuw appartement Zuid-Frankrijk T4

Dit nieuwe adres krijgt tevens 22 parkeerplaatsen gelegen op het dak en goed bereikbaar dankzij directe toegang vanaf de straat. Ten slotte zullen ruime en praktische kelders het leven van de bewoners gemakkelijker maken. De nieuwe appartementen in deze residentie in Antibes zullen voldoen aan de eisen van de Thermal Regulation RT 2012 en garanderen u de kwaliteit van een langdurige vastgoedinvestering
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 790.000
 
109 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!