Cagnes sur Mer gelijkvloerse villa te koop in Les Bréguières

Ons bureau presenteert u graag exclusief dit recente bungalowhuis met een oppervlakte van 133m² gebouwd in 2016 gelegen in de wijk Les Bréguières in Cagnes sur Mer. De ligging garandeert u een aangenaam leven, dichtbij alle voorzieningen en op slechts 800 meter van de zee. Deze gezinswoning zal u verleiden met zijn configuratie en verdeling van woonruimtes. De eigenaars deden immers een beroep op een architect die aan hun verwachtingen en wensen kon voldoen. U zult daarom deze woonkamer van bijna 50 m² met open keuken waarderen, waar u vele vriendelijke en warme momenten kunt beleven en delen. Het bestaat ook uit 4 slaapkamers, waarvan één met douche en kleedkamer, 2 badkamers, 2 onafhankelijke toiletten en een wasruimte.

Cagnes sur Mer gelijkvloerse villa te koop in Les Bréguières

Dit huis is uitgerust met omkeerbare airconditioning, fotovoltaïsche zonnepanelen die uw elektriciteitsrekening aanzienlijk zullen verlagen en gecentraliseerde sluiting van de 17 rolluiken. Een overdekt terras van bijna 20 m², een zomerkeuken en een tuin maken deze omschrijving compleet. Zowel de gevel als het terras maken deel uit van de te plannen werkzaamheden. Er zijn 5 tot 6 buitenparkeerplaatsen voor uw voertuigen aanwezig in de villa. Zeldzaam product en ideaal gelegen, wacht niet om contact met ons op te nemen! Virtuele rondleiding op aanvraag. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 599.000
 
133 m2
821 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!