Gezellige nieuwe wijk met moderne nieuwbouw Mandelieu

Mandelieu is de beste troef van de Côte d'Azur: met een microklimaat van 300 dagen zon per jaar, de schoonheid van een authentieke mediterrane omgeving, is het een stad vol leven en dynamiek. Perfect gelegen aan de Middellandse Zee met zijn stranden en jachthaven en natuurlijk begrensd door de bergen Tanneron en Estérel biedt Mandelieu een unieke charme. Gelegen tegen Cannes verbinding, de rode rotsen van de Estérel, het oude kasteel aan het water, de golfbanen, de paarden in de vallei en de lange zandstranden; Mandelieu heeft zoveel te bieden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het jaarlijkse Mimosa feest waar mensen uit heinde en verre op afkomen. Dat Mandelieu een van de leukste dorpjes aan zee is, dat weten veel Engelsen, Belgen en Nederlanders. De ligging is ideaal voor iedereen die van strand, zee en zon houdt. En met de Esterel bergen achter u, kunt u prachtige wandelingen maken of dagtochten met de fiets of met een paard. Het is niet zo gek dus dat Mandelieu langzaam groeit en nu zelfs een geheel nieuwe wijk gaat bouwen. Als u langs Capitou rijdt, op de weg naar Pegomas ziet u binnenkort de eerste nieuwbouw activiteiten voor deze nieuwe wijk.

Geheel nieuwe wijk met gezellige nieuwbouw Mandelieu

Deze spectaculaire nieuwbouw Mandelieu geldt als een van de grootste innovatie- en ontwikkelingsprojecten uit het westen van de Alpes-Maritimes. De appartementen, van studio's tot 4 kamers, bieden prachtige woonruimtes en voldoen aan de nieuwste bouwnormen. In het als een klein dorpje opgezette wijk is ook een deel aanwezig voor de ouderen in Mandelieu. Hier wil iedereen wel oud worden natuurlijk. Binnen het complex, dat als een afgesloten domein wordt gebouwd met een beveiligde entree liggen prachtige tuinen, een kinderspeelplaats en wordt er in de tweede fase van de nieuwbouw Mandelieu ook een zwembad aangelegd voor de bewoners. Deze wijk wordt perfect geïntegreerd in de groene omgeving waarbij de appartementen voorzien zijn van uitgebreide terrassen of tuinen, en vervaardigd met hoogwaardige materialen. De daken hebben rode pannen in combinatie met lichte muren; dat wordt de nieuwe uitstraling van de moderne Franse Riviera. Wie in deze nieuwbouw Mandelieu komt te wonen, weet zich binnen het domein omringd door tuinen van magnolia, granaatappel, eucalyptus en een olijfboomgaard, een sinaasappelboomgaard en een centrale fontein. Er is geen ander nieuwbouw project aan de Côte d"Azur dat dit kan evenaren. En voor u als koper een buitengewoon mooie kans om te investeren in een uniek project op een geweldige locatie. Oplevering 2020.

Makkelijk bereikbaar vanaf Mandelieu

Cannes: 10 km Grasse: 15 km Antibes: 20 km Frejus: 33 km Nice: 36 km Monaco: 58 km Toulon: 117 km Marseille: 160 km PER VLIEGTUIG: Luchthaven Nice Côte d'Azur International: 30 km MET DE TREIN: Station Cannes La Bocca Station van Cannes (T.G.V) MET DE BUS: CES de Mimosas 23a / 23b / R1 Stadhuis: 3 km College les Mimosas: in de buurt Postkantoor: 3 km Ziekenhuis: 3 km Twee supermarkten tussen de 2 en 4 km Alle winkels: 3 km Golfclub: 5 km De haven: 6 km
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 348.000
 
60 m2
15 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!