Cannes 6 kamervilla op steenworp afstand van de Croisette

Ons bureau biedt u deze uitzonderlijke oase van rust en kalmte. deze 6-kamer villa van circa 200 m2 op 1000 m2 grond, prachtige volumes, Cannes California, op een steenworp afstand van de Croisette en Rue d'Antibes. In absolute rust, niet over het hoofd gezien, in een zeer populaire woonwijk, een natuurlijk uitzicht, op het zuiden.

Cannes 6 kamervilla op steenworp afstand van de Croisette

De villa bestaat uit een dubbele ontvangstruimte van meer dan 80 m2 die uitkomt op een terras, een grote volledig uitgeruste keuken die ook uitkomt op een volledig gemeubileerd zomerterras met open haard, 4 slaapkamers waarvan een hoofdslaapkamer met 4 badkamers en doucheruimte, wasruimte , kelder, dubbele garage en parkeerplaats. Verwarmd zwembad en jacuzzi, LED-nachtverlichting Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.350.000
 
200 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!