Cannes Californie - Prachtige villa met panoramisch uitzicht op zee

CANNES CALIFORNIË: Gelegen in het prestigieuze gebied van Californië, genietend van een magisch uitzicht op de zee en het groen, vindt u deze weelderige moderne villa van ongeveer 430 m² gelegen op een perceel van ongeveer 1650 m². De villa biedt zeer mooie volumes, het omvat: een inkomhal die uitkomt op een woonkamer met ruime ingerichte keuken, een eetkamer, 4 slaapkamers met badkamers en kleedkamers, een hoofdslaapkamer met badkamer en kleedkamer, een wasruimte, een fitnessruimte en een wijnkelder.

Cannes Californie - Prachtige villa met panoramisch uitzicht op zee

Buiten kunt u genieten van een prachtig aangelegde tuin met zwembad. “Informatie over de risico's waaraan dit onroerend goed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr” Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 11.900.000
 
431 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!