Cannes Californie - Villa van 300 m2 - Panoramisch uitzicht op zee

een weelderig pand in een luxueuze omgeving met adembenemende uitzichten. Deze prachtige villa van 300 m2, samen met een bijgebouw van 50 m2, ligt op de top van een heuvel en kijkt uit over de villa in Cannes en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de Lérins-eilanden. De buitenruimtes zijn minstens zo indrukwekkend, met een grote aangelegde tuin, een prachtig terras en een prachtig zwembad.

Cannes Californie - Villa van 300 m2 - Panoramisch uitzicht op zee

De villa heeft 5 slaapkamers met eigen badkamer, elk prachtig ingericht om maximaal comfort en privacy te bieden. Het is ook uitgerust met een lift, waardoor u gemakkelijk en gemakkelijk toegang heeft tot alle niveaus van het pand. Daarnaast beschikt het pand over twee garages, die een veilige ruimte bieden die is uitgerust met een ultramodern alarm en bewakingscamera's om extra bescherming en totale gemoedsrust te garanderen. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 8.900.000
 
300 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!