Cannes - Croix de Gardes 4 slaapkamers met uitzicht op zee

Ideaal gelegen in de wijk Croix de Gardes, in een condominium van slechts twee appartementen, bieden wij u deze prachtige duplex aan met een solarium en een panoramisch uitzicht op zee. De woning omvat - een aparte, volledig uitgeruste keuken - een woonkamer met dubbele ligging op het zuidoosten/zuidwesten, uitzicht op zee - 3 slaapkamers, waarvan één boven, met badkamer en solarium met zeezicht - een kantoor met doucheruimte - Een doucheruimte met toilet en wasruimte - Apart toilet - Een balkon op het zuiden

Cannes Croix de Gardes 4 slaapkamers en kantoor met uitzicht op zee

In het bijgebouw: - Een onafhankelijke studio op de begane grond voor renovatie - Een grote garage - Een parkeerplaats - Een grote vlakke tuin met bomen Ideaal als hoofd- of tweede woning Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 900.000
 
180 m2
m2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!