Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Cannes - Prachtige villa met panoramisch zeezicht

Deze villa is gelegen op een omheind, bewaakt landgoed van naam, op een van de beste adressen in Cannes. Het zeer gewilde landgoed wordt bewaakt door een inwonende conciërge bij de ingang van het landgoed. De villa biedt een van de mooiste uitzichten op zee in Cannes. Het tuinniveau bestaat uit een dubbele woonkamer die uitkomt op een eetkamer grenzend aan de open keuken, een wasruimte en een gastentoilet. De tweede verdieping bestaat uit een entreehal, een hoofdslaapkamer met en suite badkamer en een tweede slaapkamer met en suite badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een logeerkamer met eigen badkamer en een tweede slaapkamer met eigen doucheruimte. Alle kamers genieten van een uitzonderlijk uitzicht op zee.

Cannes - Prachtige villa met panoramisch zeezicht

Een prachtig aangelegde tuin en zwembad met poolhouse maken dit geheel compleet. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 4.200.000
 
185 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!