Cannes - Schitterend appartement met 2 slaapkamers

Schitterend appartement met 2 slaapkamers te koop in een luxe residentie met panoramisch uitzicht op zee in de regio Californië. Het appartement beschikt over een grote, lichte woonkamer, een open keuken en twee slaapkamers met eigen badkamer. Het heeft ook een ruim terras van 20 m2 op het zuiden met een spectaculair uitzicht op zee.

Cannes - Schitterend appartement met 2 slaapkamers

Gelegen in een van de meest prestigieuze residenties van Cannes, met grote, groene tuinen, een zwembad en een tennisbaan. Er is een conciërgeservice beschikbaar voor de residentie. Bovendien is een kelder bij de prijs inbegrepen. hier is een mogelijkheid om een extra garage in de residentie te kopen. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: georisques.gouv.fr. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.580.000
 
95 m2
m2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!