Prachtig pand gelegen in Super Cannes in een zeer rustige omgeving, omgeven door groen, bestaande uit twee moderne villa's met spiegelzwembad op een aangelegd terrein van 4.664m². De hoofdvilla, met een oppervlakte van 345 m², omvat een inkomhal met gastentoiletten, woonkamer, eetkamer en een mooie wijnkelder in het raam, een grote professionele keuken, 4 slaapkamers met eigen badkamer, elk met kleedkamer en badkamers. De tweede villa, met een oppervlakte van 195 m², wordt bediend door twee onafhankelijke appartementen, elk met een ingerichte keuken, woon-eetkamer, 2 slaapkamers met eigen badkamer en badkamer, terrassen, ideaal voor het ontvangen van gasten.

Super Cannes - Prachtig pand

Talrijke autostallingen, paddlebaan, jeu de boulesbaan, moestuin en twee serres, omkeerbare airconditioning, domotica, inbraakwerend glas, automatische irrigatie. Informatie over de risico's verbonden aan dit blootgestelde vastgoed is beschikbaar op de website van Géoriss: www.georisks.gouv.fr. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 5.900.000
 
571 m2
m2
8
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!