CAP D AIL nieuw appartement te koop Zuid-Frankrijk T3

NIEUWE RESIDENTIE IN CAP D'AIL: EEN JUWEEL VAN DE MIDDELLANDSE ZEE Ontdek de verfijning van de Côte d'Azur in de nieuwe residentie Costa Plana in Cap d'Ail. EEN BEnijdenswaardige LOCATIE Welkom in Cap d'Ail, een mediterraan juweel op slechts 18 km van Nice en 2 km van het Prinsdom Monaco. Deze stad profiteert van een benijdenswaardige ligging, die nog toegankelijker wordt gemaakt door de TER-lijn die langs de kust van de Rivièra loopt. U kunt Monaco, de snelweg A8 en de grote jachthaven gemakkelijk bereiken, zowel over land als over zee.

CAP D AIL nieuw appartement te koop Zuid-Frankrijk T3

EEN HOEK VAN PARADIJS AAN DE KUST Cap d'Ail is een kustschat met zijn ongerepte kustlijn, zijn wilde baaien en zijn hemelse stranden die rechtstreeks uit een ansichtkaart lijken te komen. ELEGANTE HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR De nieuwe residentie Costa Plana in Cap d'Ail onderscheidt zich door elegante hedendaagse architectuur. De groene daken geven de woning een unieke charme, terwijl de privébuitenruimtes u uitnodigen om te genieten van de zachte mediterrane manier van leven. EEN AANBOD AAN APPARTEMENTEN Deze nieuwe residentie in Cap d'Ail biedt u de keuze uit gevarieerde appartementen, van Lofts tot 4 kamers. Een bevoorrechte enkeling krijgt de kans om vanuit hun huis een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee te aanschouwen. Elk appartement is een uitnodiging om te genieten van een uitzonderlijke mediterrane woonomgeving.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 610.000
 
70 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!