Chateauneuf de Grasse - Prachtige villa in vruchtbare oase

Op een kwalitatieve locatie en omgeving, in het hart van een park van 4201 m² met een dertigtal honderden jaren oude olijfbomen, abrikozenbomen, kersenbomen, vijgenbomen, enz... aangenaam familiehuis van ca. 240 m². die op de begane grond bestaat uit een grote ontvangstruimte van 68 m², een aparte keuken, een slaapkamer met badkamer en kleedkamer. Boven zijn er 2 slaapkamers die een doucheruimte delen, een kleine woonkamer en 2 andere slaapkamers die een badkamer delen. Naast het woongedeelte een kelder met prachtige hamam, 2 kelders, een wasruimte en een tuinhuisje. Een prachtig verwarmd zwembad (12,5x5,6m) met een poolhouse van 38 m², een carport voor 2 auto's + parkeerplaats. Mogelijkheid om er nog 90 m² bij te bouwen.

Chateauneuf de Grasse - Prachtige villa in vruchtbare oase

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.860.000
 
250 m2
m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!