EZE - villa met panoramisch uitzicht op zee

Gelegen tussen Nice en Monaco onder de middelste corniche met toegang via een privékabelbaan, prachtige villa van ongeveer 190 m2 op een perceel van 1500 m2 met verschillende terrassen en tuinen, evenals een overloopzwembad met uitzicht op de kust van Eze. De villa bestaat uit 2 niveaus: het woongedeelte op zwembadniveau met een grote dubbele woonkamer - eetkamer en een grote ingerichte keuken. Boven is het slaapgedeelte bestaande uit 4 slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer, een badkamer met jacuzzi, 2 andere badkamers, kleedkamer.

EZE - villa met panoramisch uitzicht op zee

Een mooi terras met barbecueplek. Een overloopzwembad, een zeer aangename tuin met fruitbomen en vegetatie. Een bijgebouw bestaande uit twee slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Een grote garage die plaats biedt aan 3 auto's + 3 parkeerplaatsen. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.500.000
 
162 m2
m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!