Eze -Villa met een prachtig uitzicht op zee

Villa met prachtig zeezicht, in absolute rust, met een woonoppervlakte van 271m2 op een perceel van 602m2, met uitzicht op zee (5min lopen). Op het zuiden en zuidoosten gericht. Deze woning beschikt over talrijke zonnige terrassen, een zwembad met poolhouse, een grote garage van 80m2: 4 plaatsen (+ onder helling voor opslag) en 2 buitenruimtes. Bestaande uit een grote woonkamer met grote ramen, 5 slaapkamers, 1 open keuken, 1 badkamer, 2 doucheruimtes, 3 toiletten en een lift die alle 4 verdiepingen bedient vanuit de garage.

Eze -Villa met een prachtig uitzicht op zee

2 onafhankelijke appartementen die talloze mogelijkheden bieden. Vertaald met DeepL.com (gratis versie) Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.450.000
 
271 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!