Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Eze is uitermate geliefd, zowel bij de bewoners als bij de toeristen die allemaal graag hijgend de trappen op klauteren om vanaf de berg het Middeleeuwse dorpje te bewonderen. Wie in Eze bovenaan staat wordt beloond met een schitterend uitzicht over de Côte d'Azur. Als bewoners van deze nieuwe appartementen hoeft u die klim niet te maken; u woont riant in het groen en geniet vanaf uw terras van het uitzicht op zowel het oude Eze als op de Middellandse zee.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Er wordt niet veel nieuw gebouwd in Eze; daarom zijn we blij met dit kleinschalige project dat slechts 21 appartementen telt. U kunt in Eze een perfect tweede huisje hebben, in de grootte varierend van een studio tot een ruim dubbel hoekappartement. Exclusief voor de bewoners is er een heerlijk VERWARMD zwembad waarvanuit u eveneens van het prachtige uitzicht kunt genieten. Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Op enkele minuten wandelen vindt u de lokale van Eze; altijd handig als u zin heeft in een sportief begin van de dag. Voor heerlijk eten kunt u trouwens ook uw slag slaan in Eze, de lekkerste restaurants vindt u . Als u écht op culinair top niveau wilt dineren, dan is natuurlijk Chevre d'Or het aangewezen adres. Zoekt u ook al langer een nieuwbouw appartement in Eze, dan sturen wij u graag meer informatie toe!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 970.000
 
114 m2
13 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!