Modern nieuw paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan

Dit is een unieke villa zoals die maar zelden worden gebouwd. Het is een modern paleis met een tijdloze vormgeving op de beste locatie denkbaar in Golfe Juan. Zeezicht is hier panoramisch van de haven tot aan Cap d'Antibes maar waar uw hart sneller van gaat kloppen is de grootsheid, de finesse en het verfijnde design. Maar liefst twaalf slaapkamers verdeeld over 2000 vierkante meter woonoppervlak en dat op een riant perceel van 7.700 m2. U koopt feitelijk een deel van de berg met een inwendige schuine lift. Deze brengt u vanaf de entree en parkeergarage naar de top. Binnen de villa kunt u met een glazen lift vervolgens naar de verdiepingen toe. Het interieur is werkelijk majestueus te noemen, met wanden van marmer, grote oppervlakken en veel glas; kortom een design en luxe afwerking dat u in een 6 sterren hotel verwacht.

Modern paleis op eenzame hoogte in Golfe Juan

Deze nieuwe unieke villa van buitengewone afmetingen met 12 slaapkamers, een kabelbaan, liften, uitzonderlijke wijnkelder, ontspannings- en fitnessruimte, een professionele bioscoopzaal, complete bar en volledig uitgeruste nachtclub is het buiten net zo indrukwekkend als binnen. Een uitzonderlijk overloopzwembad over meerdere niveau's, ondergrondse parkeergarages met 20 plaatsen en vooral veel comfort op een ruim, beveiligd perceel van meer dan 7.700m². Bij de entree bevindt zich aparte studio's en de conciërgewoning; daar heeft men de beschikking over een 'state of the art' control room met cameratoezicht. In de woning bevindt zich ook een z.g. 'panic room'. Deze staat op geen enkele tekening vermeldt maar biedt de eigenaar extra zekerheid. Bij serieuze interesse in dit unieke moderne paleis op de top van Golfe Juan garanderen wij maximale discretie.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
2200 m2
7700 m2
12
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!