Grasse hedendaagse nieuwbouw op een beveiligd landgoed

Gelegen in een rustige en gewilde woonwijk op een beveiligd en bewaakt landgoed, zal dit prachtige moderne huis van 157 m² u bekoren met zijn vele troeven. Zodra u binnenkomt, wordt u verblind door de helderheid van de woonkamer, met grote ramen die uitkomen op een ruim terras met vrij uitzicht op de omliggende heuvels. Boven zijn drie slaapkamers met eigen badkamer, waarvan er één een terras heeft.

Grasse hedendaagse nieuwbouw op een beveiligd landgoed

Een zwembad en jacuzzi completeren het 1300 m² grote terrein. Dit recent gebouwde huis beschikt over kwaliteitskenmerken en een verfijnde, elegante inrichting. De zorgvuldige, moderne afwerking zal u overtuigen. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.570.000
 
157 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!