Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Saint Paul de Vence - Luxe villa met panoramisch uitzicht

Gelegen in de prestigieuze wijk Les Hauts de St Paul, ondergaat dit prachtige pand momenteel een totale renovatie, die na voltooiing ongeëvenaarde luxe en comfort belooft. Dit pand van 260 vierkante meter beschikt over vijf slaapkamers, waaronder een studio-appartement, een afgesloten garage, een multisportbuitenruimte en grote terrassen, die veelzijdigheid en privacy bieden. Het pand beschikt over een uitzonderlijke locatie, met adembenemende panoramische uitzichten die de essentie van de pittoreske omgeving vastleggen. Met nauwgezette aandacht voor detail zal dit renovatieproject deze ruimte transformeren in een droomhuis, dat een elegant design, moderne voorzieningen en de allure van een begeerd adres binnen 15 minuten van de zee en de luchthaven van Nice combineert. Voltooiing van de werken in het najaar van 2023.

Saint Paul de Vence - Luxe villa met panoramisch uitzicht

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 4.300.000
 
300 m2
m2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!