La Roquette-sur-Siagne nieuw onroerend goed te koop Cote Azur T4

LA ROQUETTE-SUR-SIAGNE: PROVENCAALSE CHARME Ontdek in het hart van de groene heuvels met uitzicht op de baai van Cannes La Roquette-sur-Siagne, een 17e-eeuws dorp vol charme. De authenticiteit, de rust en de schilderachtige landschappen maken het tot een uitzonderlijke plek. Klokkentorens, schaduwrijke pleinen, stenen huizen en natuurgebieden bieden een symfonie van kleuren en geuren. DICHT BIJ DE COTE D'AZUR La Roquette-sur-Siagne profiteert van een bevoorrechte locatie, dicht bij Cannes en Mougins, in het hart van de regio Grasse, en biedt een scala aan complete, hoogwaardige faciliteiten om een vervuld gezinsleven te vergemakkelijken. Nabijgelegen prestigieuze steden als Cannes en Mougins, in het hart van de regio Grasse, profiteert het van de dynamiek van de bedrijvenparken in de omgeving, de onmiddellijke nabijheid van het technologiepark Sophia-Antipolis en zijn vele grote bedrijven. Een bevoorrechte locatie verbonden met het departement via de snelweg Cannes-Grasse en de snelweg op enkele minuten afstand. Liefhebbers van buitenactiviteiten hebben keuze te over: uitgestrekte bossen en oevers van Siagne verwelkomen wandelingen en trektochten, de nabijgelegen stranden bieden tal van wateractiviteiten. Het culturele en sportieve gebied van Val de Siagne biedt gevarieerde activiteiten voor het hele gezin: polyvalente zaal, shows, circusschool, dojo, danszaal... In de buurt verrijken winkelcentra, talrijke musea en theaters uw dagelijks leven.

La Roquette-sur-Siagne nieuw onroerend goed te koop Cote Azur T4

BEHOUDEN DORPSFEER Deze nieuwe residentie dichtbij het historische hart past in de traditie van leven op menselijke schaal. De nieuwe wijk “Cœur Saint-Georges” verrijkt het aanbod aan winkels en diensten. De residentie La Roquette sur Siagne heeft tot doel de kostbare dorpssfeer die de Roquettans zo dierbaar was, te bestendigen, een leven waarin u zich te voet of met de fiets kunt verplaatsen, in een beschermde omgeving. Hier is alles op mensenmaat, gemakkelijk gemaakt: parkeren, boodschappen doen, naar de dokter gaan, de jongste naar de crèche of school brengen, terwijl de oudste met de bus de boulevard op gaat... er ontstaan nieuwe arrangementen zoals groenvoorzieningen , kleuterscholen, sportterreinen... Met behoud van de harmonie tussen zijn eeuwenoude erfgoed en het schrijven van zijn toekomst, biedt La Roquette zijn bewoners de mooiste horizonten. HEDENDAAGSE PROVENCAALSE ARCHITECTUUR De nieuwe residentie van La Roquette-sur-Siagne, op een dominante positie, maakt gebruik van hedendaagse architectuur die in de omgeving is geïntegreerd. De gevels met strakke lijnen spelen met contrasten van kleuren en materialen, waarbij okerkleurige coatings, hout en steen worden gecombineerd. Mediterrane vegetatie voegt kleuren en geuren toe. BUITENRUIMTEN VOOR IEDEREEN De appartementen, van 2 tot 4 kamers, bieden buitenruimtes. Op de begane grond privétuinen met terras voor gezellige familiemomenten. Boven, balkons of terrassen om te ontspannen en te genieten van de omringende rust. Sommige appartementen bieden een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. COMFORT EN LEVENSKWALITEIT Deze nieuwe residentie vlakbij het historische hart van La Roquette-sur-Siagne biedt appartementen met zorgvuldige plannen voor absoluut comfort. De open keukens naar de woonkamer geven de voorkeur aan volumes. De kamers bieden directe toegang naar buiten. De materialen en afwerkingen zijn zorgvuldig gekozen voor een uitzonderlijke levenskwaliteit.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 639.000
 
95 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!