LE CANNET nieuw appartement te koop Zuid-Frankrijk T5

EEN ZOETE LEVEN OP 10 MINUTEN VAN DE STRANDEN VAN CANNES Gelegen op minder dan 10 minuten van de schitterende stranden en de legendarische oude haven van Cannes, nodigt de stad Le Cannet, vaak bijgenaamd "het Franse Madeira", u uit om te genieten van een uitzonderlijke levenskwaliteit hele jaar. EEN RUSTIGE WOONWIJK AAN DE RAND VAN CANNES Dit nieuwe project, op slechts 10 minuten van de stranden van Cannes, past harmonieus aan de rand van Cannes, vlakbij het charmante Place de Rocheville, in het hart van een rustige woonwijk die een essentiële pijler vormt van het sociale leven van Cannet. Deze wijk is onlangs het onderwerp geweest van een uitgebreide ontwikkelings- en verfraaiingsoperatie, waaronder nieuwe groene ruimten, talrijke lokale winkels, culturele infrastructuur en sportfaciliteiten. Al deze elementen dragen bij aan het creëren van een zeer prettig stedelijk woonklimaat.

LE CANNET nieuw appartement te koop Zuid-Frankrijk T5

EEN RESIDENTIE IN HET HART VAN EEN AANGEBODEN TUIN Het gebied van dit nieuwe programma in Le Cannet is gestructureerd rond een prachtig aangelegde tuin versierd met pijnbomen, palmbomen en ceders, waardoor een sfeer van rust en welzijn ontstaat. De residentie bestaat uit ruime appartementen variërend van 2 tot 5 kamers, waarvan de meeste zijn uitgebreid met balkons of grote terrassen, waardoor u optimaal kunt genieten van het zonnige klimaat van de Côte d'Azur. Daarnaast zijn er in de residentie ook 5-kamervilla's met tuin beschikbaar. Deze villa's bieden het comfort en de privacy van een vrijstaande woning in het hart van de stad. STADSLEVEN MET ONGEËVENAARD COMFORT Dit nieuwe programma op minder dan 10 minuten van de stranden van Le Cannet belooft ongeëvenaard levenscomfort onder de genereuze zon van de Côte d'Azur. Kom en ontdek een plek waar de mediterrane rust zich vermengt met het dynamische stadsleven. Geniet van gemakkelijke toegang tot de stranden, winkels en de opwinding van Cannes, terwijl u geniet van de vredige charme van Le Cannet.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 934.000
 
125 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!