Le Cannet - Gerenoveerd penthouse-appartement van 143 m²

Gelegen aan de rand van Cannes, in het hart van Le Cannet en op loopafstand van alle voorzieningen, in een beveiligde residentie, bieden wij dit volledig gerenoveerde penthouse-appartement van 143 m² aan. Het appartement bestaat uit een inkomhal, een grote, lichte woonkamer met open ingerichte keuken die uitkomt op een veranda van 22 m², een mooie hoofdslaapkamer en twee andere slaapkamers delen een doucheruimte, een kantoor en een wasruimte. Geniet rondom het appartement van het dakterras van 165 m², beplant met palmbomen, met uitzicht op de heuvels en uitzicht op zee op de Lérins-eilanden. Twee afgesloten garages in de kelder, plus twee kelders.

Le Cannet - Gerenoveerd penthouse-appartement van 143 m²

"Informatie over de risico's waaraan dit onroerend goed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: georisques.gouv.fr " Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.370.000
 
143 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!