Le Cannet luxe appartement van 142 m² met prachtig uitzicht op zee

Residentieel Le Cannet - Luxe appartement van 142 m² met prachtig uitzicht op zee en de heuvels In een luxe residentie, prachtig 5-kamerappartement van 142 m² met toegang tot een terras met prachtig uitzicht over de baai van Cannes en de heuvels.

Le Cannet luxe appartement van 142 m² met prachtig uitzicht op zee

Het is luxueus gerenoveerd en profiteert van een moderne en verfijnde inrichting. Het is perfect ingericht en bestaat uit een grote woonkamer, een master suite met badkamer en kleedkamer, twee extra slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en kleedkamer, die uitkomen op een balkon, en een slaapkamer/kantoor. Een dubbele garage en twee kelders maken dit appartement compleet. De essentie in een notendop: -Elegante woning Hoogwaardige renovatie -Mooie totaalvolumes Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve panden. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.549.000
 
142 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!