LE ROURET nieuw appartement te koop Cote Azur T5

EEN AUTHENTIEK DORP Gelegen in een groene en rustige omgeving, biedt het dorp Rouret een uitzonderlijke leefomgeving, op slechts 20 minuten van de zee. Ideaal gelegen halverwege tussen Nice en Cannes, en op 10 km van Grasse, straalt deze authentieke plaats rust en residentiële charme uit. Hier vindt u rust terwijl u profiteert van snelle toegang tot voorzieningen en het wegennetwerk. NABIJHEID VAN ACTIVITEIT MENSEN Le Rouret is strategisch gelegen nabij het technologiepark Sophia Antipolis, evenals de zakencentra van Grasse, Cannes en Antibes, allemaal binnen een paar kilometer bereikbaar. Deze bevoorrechte locatie biedt een veelheid aan professionele mogelijkheden en vergemakkelijkt reizen in de regio.

LE ROURET nieuw appartement te koop Cote Azur T5

EEN NIEUWE INTIMISTISCHE WONING De nieuwe residentie nabij de Place du Village du Rouret is een intiem project dat beschikbaar is in nieuwe appartementen variërend van 2 kamers tot 5 kamers. Elk van deze accommodaties profiteert van kwaliteitsdiensten en maakt deel uit van een uitzonderlijke omgeving, in het hart van de ongerepte natuur. EEN DROOM VAN VASTGOED DIE REALISEERBAAR IS Deze nieuwe residentie in Rouret zal 25 gelukkigen de kans bieden om hun droom te verwezenlijken om eigenaar te worden in Rouret. Met zijn buitenruimtes, kwaliteitsdiensten en zijn rustige omgeving vertegenwoordigt het een uitzonderlijke levensstijlkeuze. INZET VOOR DUURZAAMHEID De nieuwe residentie dicht bij het dorp zet zich in voor duurzaamheid door te voldoen aan de eisen van de RT 2012 Thermal Regulations en het verkrijgen van de NF Habitat-certificering. Dit garandeert toekomstige bewoners dat hun accommodatie is ontworpen om optimaal thermisch comfort te bieden met respect voor het milieu. EEN TOEVAL VAN RUST AAN DE POORTEN VAN DE COTE D'AZUR Kortom: de nieuwe residentie Rouret is veel meer dan alleen een plek om te wonen; het is een kans om in een rustige omgeving te wonen en toch dichtbij alle voorzieningen van de Côte d'Azur te blijven. Met zijn toewijding aan duurzaamheid belichaamt het een moderne en verantwoorde benadering van het residentieel leven.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 695.000
 
119 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!